Beauty Heaven

Image Skincare Vital C hidratáló A-C-E szérum

2016. január 05. - zsu044

Az ünnepek alatt kicsit eltűntem, inkább a feltöltődésre, a családi kapcsolatok ápolására, konyhai tudományom fejlesztésére, és otthoni wellness délutánokra fordítottam ezt a két hetet, mint hogy a számítógép előtt üljek. Remélem nektek is csodásan teltek az ünnepek, ezúton kívánok nektek egészségben, boldogságban gazdag új évet!

Az új évben méginkább a "tiszta" bőrápolást szeretném erősíteni. Már kialakult a teljes rutinom, aminek résztvevőit természetesen hétről-hétre megosztok majd veletek is. Az Image Skincare szérumával kezdem, mert végre-végre, 2 év kutatás után végre megtaláltam a nekem való szérumot..

024_2.jpg

Amit ígér:

"Előrehaladott technológiájú polipeptides antioxidáns készítmény A, C és E-vitaminokkal. Elősegíti a hidratálást és csökkenti az öregedés jeleit. Szuper öregedésgátló és hidratáló szérum. Ultratápláló a bőr számára. Minden Image termékhez keverhető további hidratálás végett."

Összetétel:

WATER (AQUA), SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ASCORBIC ACID, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 20, RETINYL PALMITATE (vITAMIN A PALMITATE), CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCOSAMINOGLYCANS, PROPYLENE GLYCOL, SPIRAEA ULMARIA FLOWER EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, LEUCINE, VALINE, TYROSINE, ARGININE, LYSINE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, CITRIC ACID

Mint nevéből is sejthető, tartalmaz A- és E-vitamint, valamint a C-vitaminnak 3 formáját is. Az összetevők rögtön az INCI elején kaptak helyet, a víz és a hialuron sav mögött, tehát biztosak lehetünk benne, hogy elegendő mennyiségben tartalmazza a hatóanyagokat a szérum. Tartalmaz még többek között zöld tea- és bíbor kasvirág kivonatot, valamint aminosavakat, melyek antioxidáns, és sebgyógyító tulajdonságokkal bírnak.

Használata:

Reggel és este, a megtisztított bőrre viszem fel második lépésként. Első nálam a Berber Beauty valamelyik virágvize, mostanában főleg a damaszkuszi rózsavíz. Pár fújás az arc-nyak-dekoltázs területére, közvetlenül utána viszem fel a szérumot. Így sokkal könnyebben eloszlatható. Pillanatok alatt beszippantja a bőröm, pár másodperc, és már száraz is! Nincs semmi ragadós, fényes, stb.. réteg utána. Kb. fél perc elteltével már folytatom is a rutinomat, este a hidratálómmal, reggel pedig hidratáló + KÖTELEZŐEN (fizikai) fényvédő.

Hatása:

Régebben sajnos szinte semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam a  fényvédelemnek, így bőröm elsőszámú problémája a napkárosodás okozta foltok, kezdetleges ráncocskákkal megtűzdelve. (még leírni is utálom) Tavaly már megtaláltam álmaim hidratálóját, (poszt hamarosan) de még hiányzott a listámról a tökéletes szérum, és a tökéletes ásványi fényvédő. Nos, szérum kipipálva! :) (...és lehet, hogy a fényvédőt is megtaláltam az Image Skincare termékei között) Mert igen, már 2-3 nap használat után tudtam, ez örökre kell nekem. 1 hónap használat után pedig már úgy tekintek rá, mint a bőrápolási rutinom egyik alapdarabjára. Hidratálóm hatását kiegészítve még látványosabban feltölti a bőröm, egységesebb is lett, és egyszerűen üdébb, ragyogóbb. Számomra - a bőröm számára - Ő a tökéletes szérum.

Ár, elérhetőség:

15 ml pipettás kiszerelés 12.300 Forint, én még a Black Friday akció keretén belül vettem 15% kedvezménnyel a Porta Bella Vita szalonban

1 havi használattal nagyjából a felét használtam el. Napi egyszeri alkalmazásával úgy gondolom 2,5-3 hónapra biztosan elegendő, igazán kiadós kis darab.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 fotó: studio 44

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr358235224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása