summer must have egy flakonba sűrítve | Natics aloé hyaluron

2018. július 19. - zsu044

Nyáron, amikor különösen igénybevett a bőröm, utazáshoz, vagy egy strandon eltöltött naphoz gyakorlatilag fél bőrönd krémmel, hidratálóval, bőrnyugtató kencével indulok útnak, régóta gondolkoztam már, hogy lehetne ezt megoldani kevesebb cuccal. Nos, a Natics kitalálta helyettem, és egyetlen flakonba sűrítette az ilyenkor szükséges lényeget: az Aloé hyaluron gélbe.

_mg_3045.jpg

Tovább

#nontoxic anti-aging rutin

A címet nem azért választottam, mert nagyon trendi akartam lenni, hanem mert néha már nem találok magyar kifejezéseket arra, ha egy kozmetikum "non-toxic". A natúr kezd nagyon elcsépelt lenni, a méregmentes olyan bizarrul cseng, mintha ijesztegetni szeretném az embereket, pedig egyszerűen csak azt szeretném kifejezni, hogy ha a Phi kozmetikum termékpalettájáról választunk, biztosak lehetünk benne, hogy méregmentes natúrkozmetikumot tartunk a kezünkben. A csajos arcápolási rutin, amit szintén a Phi termékeiből állítottam össze, nagyon sikeres poszt lett, sokan jeleztetek vissza, hogy hasznos volt számotokra, vagy esetleg rendeltetek is valamit a listáról, és bevált, ezért arra gondoltam, most megmutatom Nektek a Phi termékekből álló, igazán hatékony anti-aging rutinomat is.

_mg_3018.jpg

Tovább

little black dress

Az idei nyár eddig nem a legmelegebb oldalát mutatta, sok-sok nyári ruhám a szekrényben várja, hogy végre napvilágot láthasson. Így amikor végre beköszöntött az igazi nyár, a bőség zavarában azt sem tudtam, mihez nyúljak. Ezért is szeretem, hogy ilyen éghajlaton élünk, mivel az évszakok váltakozása miatt elcsomagoljuk a ruháinkat a következő szezonra, 1 év múlva újra az újdonság erejével hatnak ránk. Igaz, ehhez a poszthoz idei kollekciós darabokat választottam, hiszen régebbi darabokat nem lenne értelme blogbejegyzés formájában mutatnom Nektek.

_mg_2958.jpg

Tovább

interjú dr. Mester Ildikóval, a Magister Products megálmodójával a nemrég megjelent professzionális termékcsaládról, a Séance-ról

Mint tudjátok, régóta szeretem a Magister Products márkát, napi szinten elégedetten használom a termékeit. Amikor nemrég megjelent a Magister professzionális termékcsaládja, a Séance, mely lehetővé teszi a kozmetikai kezeléseket minőségi natúrkozmetikumokkal, az otthoni bőrápolást pedig még egy szinttel feljebb emeli, rögtön felmerült bennem egy csomó kérdés.. Ildikó, a Magister megálmodója választ adott minden kérdésemre, az interjú során eddigi szeretetem a Magister termékei és szemlélete iránt csak tovább nőtt.

_mg_2735.jpg

Tovább

sárkányrepülővel Pécs felett

Most kezdek csak belekóstolni a videózás világába, és így elsőre egy olyan élményt osztanék meg veletek, amiben a férjemnek köszönhetően 15 éve minden nyáron részesülök. Bár a videót nézve nem jön át az az érzés, amit nyújt, szép felvételeket lehet készíteni fentről, gyönyörű a táj és a város ebből a perspektívából. A legfantasztikusabb élmény a sárkányos kalandjainkból nekem a Balaton látványa volt fentről, elképesztően gyönyörű! Akkor még nem fotóztam (még egy nyamvadt mobillal sem), de ami késik, nem múlik! :) Most Pécs felett tettünk egy kört, nézzétek a videót! :)

yt_index_1.jpg

Tovább

Tea time Baby!

Régóta tudatos és véleményem szerint egészséges életmódot követek, de idén tavasz óta még szigorúbb életmódot követelek magamtól. Nem a fogyás volt a cél, mivel eleve jól kajáltam, és mindig sportolok valamit, az alakommal nem volt nagy kivetnivaló, a fókusz ezúttal az egészségmegőrzésen volt. Ennek a folyamatnak a részeként jutottam el oda, hogy koffeines turbózás helyett megpróbálok átszokni a zöld teára. Érdekes tapasztalatokat gyűjtöttem.

_mg_2818.jpg

Tovább

black & white summer outfit

Bár a múltkori outfites posztban pont azt mondtam, hogy nyárra próbálok színeket csempészni a gardróbomba, ennek ellenére ilyenkor sem tudok elszakadni a fekete-fehét összeállításoktól. Egyszerűen imádom, ez vagyok én. 

571d082e-268b-44df-bec9-a6fa6c5da7a0.jpeg

Tovább

L'Occitane Aqua Reotier vízbázisú arctisztító gél | NYEREMÉNYJÁTÉK

Többször találkozhattatok már a blogon a L'Occitane nemrég megjelent Aqua Reotier termékcsaládjával. A bőrápolás egyik alap pillére a tisztítás, természetesen arctisztító gél is kapott helyet a kollekcióban. "Akárcsak reggelente a hideg vizes arcmosás, a Vízbázisú Arctisztító Gél felpezsdíti a bőrt miközben hatákonyan távolítja el a szennyeződéseket. A hűvös gél könnyű, rugalmas habbá alakulva ragyogóan tisztít anélkül, hogy a bőrt szárítaná." A kollekcióból most egy teljes kiszerelésű (195 ml) Vízbázisú arctisztító gélt fogok kisorsolni, a játék feltételeiért olvass tovább! :)

_mg_2856.jpg

Tovább

természetes rúzsok nyomában

Már jó ideje leszoktam a "hagyományos" rúzsokról, mert hiába tökéletes némelyikük, nagy részük botrányos összetevőlistával büszkélkedhet, amit én nem szeretnék egész nap a számon viselni, evés-ivás közben lenyelni, stb.. Hát mit mondjak, nem egyszerű a természetes rúzsok között megtalálni az igazit, főleg, mert kevés a lelőhely, webshopból pedig rúzst rendelni...? Nekem még a kezemre húzott színmintával sem sikerül megállapítanom, jó lesz-e az én bőrtónusomhoz, nemhogy egy fotó alapján. Épp ezért vettem már pár nem megfelelő darabot, amiért néha lelkiismeretfurdalás fog el, ez aztán a felesleges pazarlás.. Na de térjünk végre a rúzsokra! :)

_mg_2777.jpg

Tovább

gardróbom nyári alapdarabjai

A ruhatáram nagy része egyszerű, letisztult darabokból áll, jellemzően fekete, fehér és szürke színben, szeretem inkább a kiegészítőkre fektetni a hangsúlyt. Nyáron azonban próbálok elrugaszkodni ettől, és színeket csempészni a gardróbomba.

_mg_2787-3.jpg

Tovább