Beauty Heaven

SOS bőrregenerálás 15 perc alatt - normál / száraz, fénykárosodott, ráncosodó bőrre

2020. március 04. - zsu044

Igyekszem heti 1 alkalommal egy nagyobb "szervíz" alkalmával extra ápolásban részesíteni magam, ilyenkor a szokásos bőrápolási rutinomon felül extra időt fordítok a testem-lelkem megújulására, kizárom a külvilágot, és próbálok teljesen kikapcsolni, megújulni. Általában szombat vagy vasárnap délelőttre időzítem ezeket az alkalmakat, de az utóbbi időben sajnos hétvégén is közbeszólt a munka, vagy valami egyéb teendő, így csak kis negyedórák maradtak a "metime"-ra. A Magister Products termékpalettájáról azonban több olyan termék is rendelkezésünkre áll, melyekkel 15 perc alatt extra ápolásban részesíthetjük bőrünket, és megújulhatunk egy kicsit! Egy mini-sorozat keretein belül megmutatom Nektek ezeket a termékeket, minden héten más bőrproblémára koncentrálva! 

pa150215.jpg

A kedvenc SOS bőrmegújító kombóm a Tropicscrub arcradír, és a Mangósárga fügemátrix pakolás. Zuhanyzás alatt körkörös mozdulatokkal átmasszírozom az arc-nyak-dekoltázs területét a Tropicscrubbal, majd felkenem a pakolást, és míg készülődök, testápolózok, stb.., fent hagyom a maszkot, majd kb 10 perc elteltével a felesleget letörlöm egy benedvesített kozmetikai kendővel. Ennyi! Minimális időráfordítással babapopsi puhaságú arcbőr! ♥

A Tropicscrub az ananászpor és a finom porrá őrölt olíva- és mandulamag hámlasztó hatásával megszabadítja az arcbőrt az elhalt hámsejtektől, imádom, hogy mindezt egy krémesen tápláló formulával teszi. Kókuszolaj, mangóvaj, kiwi- és édesmandula olaj kényezteti a bőrt, miközben az ananász- és mangópor hámlaszt, megújít, és ápol. Ajak-peelinghez is tökéletes, azonnal rendbevágja a száraz, "cserepes" ajkakat, rúzs használata előtt mindig bevetem ezt a kis trükköt, így sokkal szebb, simább, teltebb hatás érhető el, szebben terül a rúzs! ;)

A Mangósárga füvemátrix pakolás pedig a szárazabb, ráncosodó, fénykárosodott bőr megmentője, azonnal regenerál, feltölt, kisimít! Liposzómás vitamintartalmának köszönhetően sejtszintű DNS védelmet nyújt, a bőröregedést okozó urban-aging, és photo-aging ellen is hatékonyan bevethető! Szintén mangóporral, mangóvajjal, kiwi-, kókusz- és mandulaolajjal táplál, emellett füge kivonatot is tartalmaz, mely B-vitaminnal, kalciummal, magnéziummal és vassal tölti fel a bőrt. Használata után a foltjaim halványabbak, egységesebb és kisimultabb az arcom, finomabbak az apró ráncok. Életre kelti a bőröm, imádom ezt a hatást!

Tényleg csak minimális időbefektetést kíván a peeling és az arcmaszk használata, viszont heti 1-2 ilyen alkalomért hálás lesz a bőrünk! Egy ilyen mini-rituálé után sokkal üdébb, kisimultabb a bőröm, szebben mutat rajta a smink, és az egész arcom ragyogóbb, élettelibb! Megéri a +15 percet! ♥

A termékeket keressétek a Magister Products webshopban!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7715503750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása