Beauty Heaven

Rifle Paper & Co. x L’Occitane - Mon Amour kollekció | szerelem első látásra

2019. január 21. - zsu044

A Rifle Paper & Co. és a L'Occitane tavalyi kollaborációja az utóbbi évek legkedvesebb és legszebb kollekciója volt számomra, a mai napig "kiállítom" valahol a lakásban őket, hogy mindig szem előtt legyenek, mert öröm rájuk nézni. Amikor megtudtam, hogy idén is lesz közös kollekció, ujjongtam örömömben, imádom a szép dolgokat, az pedig egyszerűen csúcs, amikor az egyik kedvenc beauty márkám kedvenc termékcsaládja kap egy szintén kedvenc márkámtól különlegesen szép külsőt. Az idei talán még kifinomultabb, még különlegesebb, szerelem első látásra! 

_mg_7741.jpg

A tavalyi kollekció (ITT tudod megnézni) nálam bekerült a Best of 2018 testápolás kategóriába, és különdíjasként a legszebb csomagolás díját is elnyerte. Hamar meglett az idei utódja is, merthogy ez a kollekció a 2019-es év legszebbje, ez nem kétség. Igen, tudom, még visszavan 11 hónap az évből, de a Mon Amour kollekció a pasztell színeivel, a finom kis mintáival elrabolta a szívem. Nagyon örülök, hogy ismét a shea kollekció kapott ilyen szép külsőt, sokszor említettem már, a L'Occitane-tól nálam a shea a favorit. Imádom a kellemes, szolíd, mégis vadító illatát, évek óta nincs kézkrém a földön, ami lekőrözné ezt. Az Ultra Rich testápoló szintén mámorító a Shea szappannal együtt, a gyönyörű pink csomagolású kézkrém pedig a Shea vajas rózsa kézkrém, különleges, virágos illattal.

"A L'Occitane szereti különleges csomagolásba bújtatni termékeit. A Rifle Paper Co. fő inspirációja – a L’Occitane-hoz hasonlóan – a természet. Az eredetileg dekoratív papír-írószerekre specializálódott kreatív márka mára bővítette portfólióját és gyertyákat, teakendőket, telefontokokat és megannyi más különlegességet díszít kézzel festett illusztációkkal, amelyek a természet mintáit és formáit örökítik meg. Mindkét márka különleges tisztelettel és megbecsüléssel viseltetik a természet, a színek és a szépség iránt.

Az új designt is a természet ihlette, de fontos motívum a szerelem is. Két Shea Vajas Kézkém (Klasszikus és Rózsa) az Ultra Rich Testápoló Krémmel és Shea Vajas Tejes Szappannal egyetemben a legszínesebb köntösbe bújtatva hordozza a “Mon Amour” üzenetet a szerelem ünneplése jegyében. Vintage hatás, egyedi megjelenés – azonnal megragadja a szemed... és mosolyt csal az arcodra!"

_mg_7758.jpg

Ez a gyönyörű kollekció a legtökéletesebb választás Valentin napra, vagy csak azért, hogy örömet szerezz valakinek, aki kedves számodra, vagy épp saját magadnak! ♥ Lehet, hogy furán hangzik, de még lakás-kiegészítőnek is tökéletes darabok, mutatom majd egy következő blogbejegyzésben! :) Én szerelembe estem a kollekció darabjaival, a L'Occitane üzletekben és a webshopban tudjátok megvásárolni ezeket a szépségeket limitált darabszámban, és hogy igazán jó érzéssel töltsön el a vásárlás, dobjatok a kosárba egy Unicef Shea vajas szappant is! 

1 szappan megvásárlásával a L'Occitane 1 éven keresztüli A-vitamin támogatást tud biztosítani 3 gyermek részére, hogy jelentős mértékben megelőzhessék a gyerekkori vakságot.

Love! ♥

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr714580986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása