kedvenc fizikai fényvédőim | 2018

2018. május 29. - zsu044

Abból az apropóból, hogy sikerült rákvörössé égetni ma a hátam kertészkedés közben, plusz mert az előző fizikai fényvédős poszt feltornázta magát az 5. legolvasottabb helyre, gondoltam megmutatom az idei kedvenc fizikai fényvédőimet.

Tovább

a kávé szerepe a bőrápolásban | Phi Pazar Coffee termékcsalád

Nemrég egy olyan arcápolási rutint mutattam Nektek a Phi kozmetikum termékpalettájáról, ami szinte minden bőrtípusra alkalmazható. Most szintén a Phi kínálatából válogattam, méghozzá a Pazar Coffe termékcsaládból. Ezek a termékek is tökéletesek egy alap bőrápolási rutinhoz, de választhatod csak az…

Tovább

Kipróbálnád a L'Occitane Aqua Reotier termékcsaládot? JÁTÉK!

A blogon olvashattatok már a L'Occitane Aqua Reotier termékcsaládjáról, én a termékbemutató óta használom a kollekció darabjait. Most közületek 1 szerencsés szintén kipróbálhatja a terékcsaládot, megnyerheti a képen látható csomagot. A játék feltételeiért olvass tovább!

Tovább

Alverde limitált kiadások | 2018 tavasz

Az Alverdének volt egy kicsit uncsi korszaka, de az utóbbi időben annyi izgalmas újdonsággal rukkolt elő, hogy újra visszaszoktam a márkára, sőt, a mostani limitált darabok annyira jók, hogy nagyon bánom, hogy limitáltak.

Tovább

a legjobb natúr arclemosók

Épp a tavaszi kedvenceimet bemutató posztban említettem, hogy régebben le voltam ragadva először a LRP micellás víznél, majd áttértem a Garnier 3in1 micellás lemosójára, mert nem igazán volt választék natúr (káros anyagoktól mentes) arclemosók terén. Szerencsére ez ma már nem így van, jobbnál jobb…

Tovább