Beauty Heaven

karácsonyi ajándékötletek - ha nem szeretsz csomagolni | 2018 Christmas

2018. december 12. - zsu044

A címet komolyan is gondoltam, meg nem is, bár az alábbi termékek / csomagok tényleg jól jönnek, ha nem vagy egy csomagolóművész, mégis dekoratív ajándékot szeretnél adni! :)

aja_nde_ko_tlet2.jpg

1. Diptyque Baume D'Ambre gyertya

Nem is én lettem volna, ha a termékajánlóban nem szerepelne egy Diptyque gyertya.. A 2018-as téli kollekció a Diptyque és Pierre Marie kollaborációjából született. A "Legend of the North" című kollekcióval Pierre Marie téli meséket mesél a képzeletbeli hagyomány szellemeiről. Gyönyörű, és különleges darab. 

Niche Beauty | 60 €

2. Colo Skincare ajándékcsomagok

Többféle karácsonyi csomag illetve ajándékcsomagolás közül válogathattok a Colo webshopban, pár nap múlva egy szemkörnyékápoló teszttel is jövök, ami díszcsomagolásban érkezett hozzám, gyönyörűű! :) A termékeket pedig jó szívvel ajánlom, abszolút "tiszta" összetételű és minőségi minden, amit eddig próbáltam a márkától, imádja a bőröm! Egy kis karácsonyi kedvességként pedig minden olvasóm 10% kedvezményben részesül! ♥

Colo webshop | a BEAUTY kóddal 10% kedvezményben részesültök minden teljes árú termékre dec. 20-ig

3. Phi Kozmetikum 

A Phi webshopban kérhettek az általatok vásárolt termékek mellé plusz szolgáltatásként ajándékcsomagolást, de válogathattok a kész ajándékcsomagok között is. Ha pedig csak egy kis kedvességet szeretnél adni valakinek, ajánlom figyelmetekbe az extra cuki Hópihe-puha kézkrémet, én be sem csomagolnám, csak kötnék rá egy masnit, és kész! :) Ha a webshopban vásárolsz, ne hagyd ki az ajándék ajakápolót sem! Adom a kódot:

Phi webshop | a A4BQC5WV kóddal egy tetszőlegesen választott ajakbalzsamot kaptok ajándékba

4. Magister Products ajándékcsomagok

Szuper csomagok közül válogathattok a Magister webshopban, személyes kedvenceim a Levendula Box, a Blondie Kollekció (szőke hajra kötelező!!), a Bon Voyage BioBox (bár közel sem vagyok 45, isteni a bőrömnek!), és nagyon tetszenek a csomagok Panyi Zsuzsi ékszerrel. Van miből válogatni..!

Magister Products webshop | "ajándék" menüpont alatt találod a csomagokat

5. L'Occitane ajándékcsomagok

Mit mondhatnék, évről-évre a legszebb csomagolás a L'Occitane-é, ez idén sincs másként, szemet gyönyörködtető csomagok közül választhat mindenki a kedvére a L'Occitane üzletekben és a webshopban. A márkától a kedvencem a shea kollekció, aki nem ismeri a termékeket, a shea kollekcióval biztosan nem nyúl mellé, akár magának, akár ajándékba választja, nem tudom elképzelni, hogy lenne, akinek ne tetszene ez az illatvilág! ♥

L'Occitane webshop | az akciókat keresd a "különleges ajánlatok" menüpont alatt

6. Oskia karácsonyi csillag

Luxus karácsonyi dísz, ami a márka legnépszerűbb arcmaszkját rejti. Kedves, igényes és hasznos ajándék, a webshopot pedig jó szívvel ajánlom, profi!

Niche Beauty | 21 €

7. Pixi Hello Glow! sminkcsomag

Ez a bronzos, nude-os, ragyogó színvilág szerintem mindenkinek jó választás, akár ajándékba is, bármilyen korosztálynak! A webshop korrekt, ráadásul ingyenes a szállítás!

lookfantastic.com | 24 €

❄︎ Kellemes karácsonyi készülődést kívánok Nektek! ❄︎

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8114475020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása