Beauty Heaven

vitaminbomba a bőrnek | Colo Skincare Mélyhidratáló testápoló tej

2018. október 18. - zsu044

Nem gondoltam, hogy egy testápoló tud még újat mutatni nekem, hiszen a munkámnak és az extra száraz bőrömnek köszönhetően több tucat testápolót próbáltam már ki. 2 hete a Colo Skincare termékeit tesztelem, köztük a Mélyhidratáló testápolót, és bár az első használat után le voltam nyűgözve, betartottam a minimum 2 hetes tesztelési időt, és nem írtam addig bejegyzést róla. És milyen jól tettem! Meglepett a változás, amin a bőröm 2 hét alatt átment.

_mg_5216.jpg

Amit ígér:

"Olyan csodás, organikus összetevőket válogattunk össze a krémes testápolónkba, melyek a szomjazó, száraz, érett bőrt hosszútávon hidratálják és megfiatalítják. Különlegességét a bio alma és a bio vörös szőlő kivonat adja, és a bio olajok, amelyek magas vitamin és antioxidáns tartalommal bírnak, ezért nem csak megőrzik a bőröd nedvesség tartalmát, de tőlük a bőröd puha és rugalmas lesz."

_mg_5239.jpg

Külcsín:

A márkára jellemző egyszerű, letisztult dizájn nekem mindig is tetszetős volt, szeretem a minimált. Amit kiemelnék, és konkrétan imádom, az az, hogy végre egy testápoló, ami airless tégelybe került. Nekem a testápolók a mumusaim, amikor kifogyóban vannak. Teljesen mindegy, hogy pumpás, vagy sima flakonos kiszerelésben vannak, nem lehet maradéktalanul kinyerni belőlük a kencét. Az airless flakonból viszont az utolsó csepp testápolót is fel tudjuk használni, a hatóanyagok minőségét pedig sokkal tovább megőrzi, mint egy hagyományos csomagolásban.

Belbecs:

Röviden tömören 3 szó: makulátlan, hatékony, tökéletes.

Makulátlan: gyönyörű, tiszta összetevőlista. Semmi bőrre nem illő adalékanyagot nem tartalmaz, bioaktív hatóanyagokat, növényi olajokat, vitaminokat, antioxidánsokat viszont igen! A webshopban korrekt leírást találsz a hatóanyagokról, melyik mit csinál a bőröddel, ITT tudod megnézni.

Hatékony: bio alma juice-t tartalmaz, ami nem csak vízzel tölti fel a bőrt, de vitaminokkal is. Illetve sok-sok antioxidánst, többek között vörösszőlő kivonatot, zöld tea olajat, vadrózsaolajat. Ezek az összetevők bizonyítottan késleltetik a bőr öregedesét. Ha nyáron megégett a bőröd, (akkor garantáltan öregítetted, mivel szabadgyököket termelt a szervezeted, csökkentve az antioxidáns szintet) ha száraz, dehidratált, vagy idősödő bőrrel rendelkezel, illetve ha tudatosan el akarod kerülni a bőröd korai öregedését, minél előbb vissza kell pótolnod az antioxidánsokat, és tápláló, hidratáló hatóanyagokkal kényeztetni azt. A Colo Mélyhidratáló testápolója pont ebben hatékony! 

Tökéletes: a testemen mindig is száraz, feszülő, elvékonyodott bőr volt a jellemző. Bármilyen testápolót képes volt pillanatok alatt elnyelni, de sokszor szembesültem azzal a ténnyel, hogy nekem a legtöbb testápoló "nem elég", az olajokat viszont nem bírom elviselni magamon. A Colo testápolója egy gazdag, testes formula, mégsem hagy kellemetlen utóréteget, és hosszantartóan hidratálja a bőrt. Már az első használatnál érezhetően megnyugtatta az erősen dehidratált, száraz bőrömet, de minden egyes használattal érezhetően puhábbá, ruganyosabbá vált a bőröm. 2 heti használattal szemmel láthatóan simább, feszesebb a bőröm, és a szárazság látható jelei is eltűntek. Teljesen más érzés hozzányúlni a bőrömhöz, néha meg is lepődök, mennyire sima, és ruganyos. 

_mg_5210.jpg

A testápolásról néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni, vagy nem olyan komolyan venni, mint az arcbőrünk ápolását, pedig itt is ugyanolyan fontos a prevenció, és a kellő ápolás, hiszen nem csak az arcunk, a testünk bőre is árulkodik a korunkról. Egy jól megválasztott testápolóval bőrünk sokkal üdébb, fiatalosabb hatást nyújt, a komfortérzetünkről nem is beszélve, a kor előrehaladtával pedig biztosan meglesz a gyümölcse az extra ápolásnak, mint amit ez a testápoló is nyújt a revitalizáló hatóanyagaival. A testápolót itt tudod megvásárolni:

shop_3.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1114308353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása