Beauty Heaven

Pápá mitesszerek és tág pórusok, helló pihe-puha bőr!

2018. június 05. - zsu044

A Natics Detox arclemosóval már többször találkozhattatok a blogon, az egyik kedvenc társam az arctisztításban. Bármennyire is odafigyelek, hogy "tiszta" kozmetikumokat és sminktermékeket használjak, elkerülhetetlen, hogy bőröm ne találkozzon nap mint nap méreganyagokkal, így jól jön egy olyan arctisztító, amely kíméletesen, de hatékonyan távolítja el a napi piszkot, méregtelenít, mégis gyengéden ápol. Mivel a Detox arclemosó nekem nagyon bevált, kíváncsian vártam, mit tud a nemrég megjelent Detox BHA arcmaszk. Túlszárnyalta azt, amit vártam. Pápá mitesszerek és tág pórusok, helló pihe-puha bőr!

natics-coll2.jpg

Amit ígér:

"Az ÚJ DETOX GÉL-MASZK könnyedén köti meg a bőrödön lévő méreganyagokat a kókuszból nyert aktív szénnel és magnetittel, miközben hialuronsavval mélyen hidratálja. Arcbőröd fellélegzik, megtelik élettel és mosolyt csal nem csak a Te arcodra!"

Hatóanyagok:

  • kókusz-aktív szén és magnetit (éjfekete ausztrál agyag)
  • természetes BHA
  • hialuronsav
  • organikus római kamilla hidrolátum
  • panthenol
  • E-vitamin
  • allantoin
  • organikus feketeribizli-magolaj és hidrolátum
  • organikus baobabolaj

Hogyan működik?

A Detox BHA arcmaszk természetes BHA-t, vagyis szalicilsavat tartalmaz, melyet feketefűz kivonatból nyertek. A BHA köztudottan csodaszer mitesszerek ellen, én évek óta csak erre esküszöm, és most végre itt a természetes, natúr formája egy professzionális formulában. A BHA hámlasztó és mikrobaölő hatású, zsírban oldódik, ezért képes a pórusokat is kitisztítani, és leszámolni az undok kis mitesszerekkel. Az így rendszeresen karbantartott, kitisztított pórusok visszanyerik eredeti, normál méretüket,  bőrünk újra tiszta és szép megjelenésű lesz. A méregtelenítésért az aktív szén és a magnetit felel, melyek egymás hatását fokozva kötik meg a méreganyagokat, és távolítják el azt a bőrről. Ha ez még nem lenne elég, tisztítás közben hialuron savval hidratál, vitaminokkal, hidrolátumokkal és  olajokkal regenerál. Hát nem tök jó?

Tapasztalatom:

Röviden-tömören: imádom. 

Mára már megtanultam szeretni a bőröm, elfogadni olyannak, amilyen. Nem a legszerencsésebb bőrtípusok közé tartozom, de nem is panaszkodok. Fő problémám az idő előtt megjelenő ráncok, köszönhetően, hogy a húszas éveimben abszolút nem létezett számomra bőrápolás, csak sminkelés, eszeveszett szolizás, és sok-sok éjszakázás. Ennek meglett az eredménye. Emellett a szolizásnak és a fényvédő nélküli napon perzselődésnek köszönhetően a ráncok mellett pigmentfoltok is jöttek megköszönni, amit a bőrömmel műveltem, mondjuk őket viszonylag könnyen kordában tudom tartani, a ráncok már nehezebb ügy. Az egészet megkoronázva mitesszerekkel küzdök az orr-, és kis mértékben az áll területén. A soklépéses rutinomnál könnyen kivitelezhető a területek célzott kezelése, de mivel több bőrprobléma áll fent, általában nehéz egyetlen maszkkal "boldoggá tennem" az arcom minden területét. A Detox BHA maszk azonban ilyen esetben is tökéletes: a BHA elbánik a mitesszerekkel, tisztítja a pórusokat, miközben gyengéden hámlaszt, halványítja az apróbb ráncokat. A hialuron sav és a többi regeneráló hatóanyag a maszk hatóideje alatt szinte feltölt, gyönyörűen kisimít. Az aktív szén és a magnetit pedig közben teszi a dolgát, és méregtelenít. 

Mivel BHA-t tartalmazó maszkról van szó, régebbi tapasztalatokból arra számítottam, hogy szárítani fogja a bőröm. De mivel itt a BHA természetes formája van jelen, mely eleve egy gyengédebb formula, plusz a receptúra is úgy van megalkotva, hogy gyengéd, ápoló, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatóanyagokban gazdag, semmiféle szárító hatás nincs, sőt, már lemosás közben meglepődtem, mennyire selymes és puha lett az arcom a maszk alatt. Olyan simizni-való. De tényleg! :)) A maszkot amúgy nagyon könnyű felvinni, nagyon tetszik ez a géles állag. Kicsit vastagabban kell kenni, mint ahogy a képen látjátok, az első használatnál készítettem a fotókat, és még nem tapasztaltam ki. 10-15 perc után kell lemosni, amikor még nem szárad a maszk. Gyönyörű bőrt varázsol. Amellett, hogy pihe-puha, és "feltöltött" bőrt eredményez, aminek legjobban örültem, hogy gyönyörűen, és tartósan kitisztította a pórusaimat. Vannak kozmetikumok, amik hatására látszólag tisztábbnak tűnnek a pórusok, ideig-óráig, mert másnap reggel tükörbe nézve újra ott éktelenkednek az arcunkon. A Detoxnál a BHA "valódi tisztítást" végez, még 2-3 nap múlva is elégedetten néztem tükörbe. Tovább nem húztam a dolgot, 2-3 naponta használom, így garantált a tiszta és selymes bőr. Rendszeres használatával a kozmetikusnak is búcsút inthetünk, már ami a nyomkodást illeti. Minden bőrtípusra ajánlom, kíméletes és hatékony út a tiszta, ápolt arcbőrhöz. 

A Detox masque BHA arcmaszkot ITT tudod megvásárolni

_mg_2696.jpg

zsu.jpg

Follow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3614025188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása