Beauty Heaven

black & white | outfit

2016. május 08. - zsu044

Amúgy sem jellemző a ruhásszekrényemre, hogy színek kavalkádjával lenne tele, de mostanában nagyon rákaptam a fekete-fehér outfitekre. Az egyik kedvenc összeállításom alapja egy puha, kényelmes skinny farmer, melyet csinos, de sportos darabokkal is viselhetek. Rohanós hétköznapokra általában sportcipővel, és pamut pólóval szeretem viselni. Kiegészítők terén nálam az ezüst mindent visz, de az ilyen szettekhez nem viszem túlzásba, bőven elég egy óra, és egy napszemüveg. A posztot a proKarórák webáruház támogatta ezzel a csodás Michael Kors órával, amit ezúton is köszönök! ♥ 

108.jpg

100.jpg

Michael Kors óra - prokarorak.hu akciós ára 46.135 Ft

101.jpg

091.jpg

pamut póló - Gas Jeans 17.900 Ft

093.jpg

RIP Bowie...

094.jpg

Star skinny fit vászon farmer - Gas Jeans  27.900 Ft

095.jpg

MD runner 2 sportcipő - Nike 19.990 Ft

105.jpg

A proKarórák webáruházba érdemes többször ellátogatni, mindig új akciókkal rukkolnak elő, így csodás designer darabokhoz juthatsz kedvező áron! A női-, férfi- és gyermek karórák mellett ékszereket is forgalmaznak, többek között DKNY, Fossil, vagy Guess ékszerek kínálatából válogathatsz. Korrekt, megbízható bolt, minőségi, gyönyörű darabokkal. Facebook oldalukat ITT tudod követni.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

fotók: studio44

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr168696518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása