Beauty Heaven

Feszes kebelre fel! Berber fügekaktuszos kebelkrém

2016. február 21. - zsu044

Ha fel kellene sorolnom, mely szavak jutnak eszembe a Berber Beautyról, a következők lennének azok:

  • egészség
  • lúgosítás
  • sófürdő
  • "tiszta" kozmetikum
  • wellness
  • illatorgia
  • világbéke
  • ..... és aztán valahogy mindig bekúszik az "erotika"

hammam.jpg

Gőzfürdő, vaníliás peeling, afrodiziákum hatású masszázsolajok, egzotikus illatok, közös, otthoni wellness.. Ugye nem kell tovább részleteznem? ;)

A Berber Beauty egy újabb egzotikus alapanyaggal fűszerezte meg a már eddig is izgalmas termékpalettáját, nemrég debütált a fügekaktuszos termékcsalád. A fügekaktuszos anti-aging olaj- és krém mellett olyan hiánypótló termékek is felkerültek a kínálatba, mint a hajregeneráló szérum, és a kebelkrém!

A kebelkrém egy újabb fantasztikus termék, mely azon túl, hogy hidratálttá és feszessé teszi  a mell- és a dekoltázs területét, használatának csak a képzeleted szabhat határt! Minden nap alkalmazandó kezelés, melyre ha úgy tartja kedved, meghívhatod segítségül életed párját! ;) És tudjátok, hisz Berber-körökben elhangzott már ez a mondat: ...itt jön az 1001 éjszaka elfüggönyözött része! :D

Na de félre az erotikával, lássuk, mit is tud (még, ezen kívül) ez a kence.kebel.jpg

Összetétel:

víz, méhviasz, shea vaj, fügekaktusz olaj, argán olaj, szójaolaj, hialuron sav, aloe vera lé, rozmaring olaj, gyengéd tartósítók

Csupa tápláló, kényeztető, feszesítő összetevő. A fügekaktusz olaj, erőteljes ránctalanító, feszesítő, rugalmasító olaj. Lassabban szívódik fel, mégsem hagy túl zsíros utóérzetet. Az enyhe, de akár még a mély ráncokat is mérsékli. Különösen ajánlott az arc, nyak, dekoltázs területére, a mellek ápolására, a rugalmatlan, megereszkedett, ráncosodó bőrökre. Oxidálódásra hajlamos olaj, a készítményt érdemes hűvös, sötét helyen tárolni.

Állag / illat:

Állaga testes, mégis lágy, gazdag krém. Könnyen oszlatható, egy pillanat alatt beszívja a bőröm. Illatát leginkább a rozmaring olaj határozza meg, üde, frissítő, a mellek- és a dekoltázs bőrére kenve engem automatikusan mély lélegzetvételekre késztet, nagyon kellemes, tisztító érzés. Nem véletlen, hisz a rozmaring olaj bőrfeszesítő tulajdonsága mellett nyákoldó, gyulladáscsökkentő, izomlazító hatású. Alkalmazható menstruációs panaszok, illetve ideg- és izomfájdalmak esetében is.

Használata:

A keblek területét is ajánlott heti rendszerességgel megszabadítani az elhalt hámsejtektől. A Berber rutinjában ezt a sófürdő utáni ledörzsöléssel érheted el, ITT elolvashatod, illetve megtekintheted Berbera videóját is arról, mit dörzsöl le magáról! :) Ezen felül hetente egyszer alkalmazom a teljes testemre a cukros-vaníliás bőrradírt, ami egy ááálom! :) Felfrissít, és a legszürkébb napon is felvidít buja vanília illatával. A peelingezett bőr még könnyebben tudja befogadni ezeket a tápláló hatóanyagokat, üdébb, fiatalosabb, feszesebb hatást mutat, tehát megéri rendszeresíteni a heti rutinba! Az én napi rutinom alap lépése a bőrtisztítást követően a virágvizek használata. A Berber virágvizei nem tartalmaznak tartósítószert, 100%-os hidrolátumok!! Az arc-nyak-dekoltázs-mell területére jellemzően a damaszkuszi rózsa, vagy a vad csipkerózsa hidrolátumot használom. Nagyon kellemes élmény a használatuk, könnyű hozzászokni, és onnantól örökké akarni használni! :) A virágvíz után következik az arc-nyak területén a szokásos rutinom, a mell-dekoltázs területére pedig a BB kebelkrém, alaposan de gyengéden átmasszírozva a teljes területet, felfelé irányuló mozdulatokkal.

Hatása:

Mint már említettem, engem először az illatélmény fogott meg, hiszen ez az első benyomás egy kozmetikumról. Tényleg nagyon kellemes, ahogy átjárja a tüdőt, és milyen érdekes, hogy egy olyan szervezet, mely nem találkozik szintetikus illatanyagokkal, ösztönösen ráérez, hogy ezt aztán a legvégsőkig szívni kell magunkba, kitágítani teljesen a mellkast, hogy alaposan átjárhassa a tüdőt. Mennyei... A bőrre való hatása is elképesztő, szinte azonnal reagált rá a bőröm, ruganyos, ápolt érzést biztosít, a dekoltázs bőrével is csodákat tett. Feszesít, kisimít, gazdagon ápol, de nem zsírosít, nagyon kellemes viselni.

Ne felejtsétek, a napi rutinban ne csak az arc bőrére fordítsatok kellő figyelmet! Ugyanolyan fontos a nyak-, a dekoltázs- és a mellek területe is, hisz az idő vasfoga ezekkel a területekkel sem bánik kesztyűs kézzel. Minél fiatalabb kortól kényezteted bőröd bázikus, tiszta kozmetikumokkal, annál tovább gyönyörködhetsz bőröd szépségében, feszességében! (és a párod is)  ;)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr208408702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása