Beauty Heaven

amikor + segítség kell a formás idomokhoz.. Berber kávés alakformáló agyagpakolás

2016. január 25. - zsu044

Rendszeresen sportolok, az étrendem mostanra totál rendben van, tavaly áprilisban a cukrokat is teljes mértékben száműztem az életemből (kivéve a gyümölcsöket, ami egyes elmebeteg diéták szerint tiltott, szerintem létfontosságú..). Előtte is normál testalkatú voltam, de a cukor TELJES elhagyásának köszönhetően 6 kg-ot fogytam 4 hónap alatt, és azóta is tartom az elért súlyt. Nincs tehát jelentős súlyfeleslegem, vagy narancsbőröm, de azért rajtam is vannak "javítani való" területek. Szervezetem méregtelenítését lassan egy éve Berber Beauty bázikus kozmetikumaival segítem, és mivel látványos változásokat értem el a segítségükkel, gondoltam belevágok az alakformáló kezelésükbe is. Kicsit ugyan szkeptikus vagyok e téren, nem hiszek az alakformáló csodakencékben, de a BB már annyiszor bizonyított, és az összetétel is olyan kecsegtető, hogy régóta piszkálta a fantáziámat, és most, 2 kezelés után, hmm.. olvassatok tovább! ;)

048.jpg

Összetétel:

víz, algakivonat, agyag, kávékivonat, mandulaolaj, ananászkivonat, gyengéd tartósítók

Mint már a Berbertől megszokhattuk, ismét mesés az INCI, semmi felesleges adalékanyag, csak a tiszta természet. Elég ütősre sikeredett az összetétel, más gyártók általában kiragadnak egyetlen összetevőt, ami az alakformálásban segíthet, és meglovagolják azt, a Berber ezt überelte, telepakolta antioxidáns, tápláló, méregtelenítő, bőrfeszesítő és rugalmasító hatóanyagokkal ezt a 250 ml-es tégelyt.

Állag / illat:

Neve alapján (agyagpakolás) én egy szilárd, kicsit keményebb, agyagos pakolást képzeltem el, ehelyett egy lágyabb, rendkívül tápláló, szinte zsíros tapintású pakolásról van szó. Nagyon könnyen kenhető és oszlatható a bőrön. Illata ismét magával ragadó, de mivel a Kávé masszázs- és fürdőolajat már egy éve használom, fel voltam készülve, hogy ismét egy illatorgiára számíthatok majd.

Használata:

Én minden pakolást ecsettel oszlatok el a bőrömön, nem szeretek, és nem is illik kézzel nyúlkálni a kencéinkbe, pláne, ha egy ilyen natúr finomságról van szó. (a Berber minden kozmetikuma mellé kapunk egy fa spatulát, így tovább megőrizhetjük kencéink minőségét) Ez esetben is ecsettel vittem fel a comb és a popsi területére, majd kozmetikai tekercselő fóliával körbetekerem magam, rá egy törölköző, és így, betekerve be szoktam bújni a takaró alá, és ebben a "dunsztban" hagyom hatni a pakolást 15-20 percig.

image.jpeg

a fotó szándékosan sötét, és nem túl éles! :))

Az első használatnál a hatóidő letelte után csak levágtam a fóliát, és simán beleültem a sófürdőmbe, de ez nem volt a legjobb ötlet. Nagyon olajos lett a víz, + továbbra is "a pakolásban áztam", így kb. 15 perc után úgy éreztem, kiugrok a bőrömből! :))  Elég nyugtalanul is telt az éjszakám, kb éjjel 2-ig éberen aludtam. Ebből rögtön két tanulságot is levontam, az egyik, hogy ne este 10-kor tegyük fel a pakolást, a másik, hogy ha sófürdőt szeretnénk venni a kezelés után, előtte mindenképp zuhany alatt alaposan mossuk le a pakolást. A következő kezelésnél már rutinosabb voltam, este 6-kor kentem fel, fóliázás, dunszt, utána zuhany alatt alaposan lemostam először natúr szappannal, majd átkentem Ghassoullal is, amit 1-2 percig hagytam hatni, csak utána öblítettem le. Ezután még úgy éreztem, vágyok egy sófürdőre is, így véghezvittem az otthoni wellness rituálémat is, amiről ITT olvashattok. Full kényeztetés! :)

Hatása:

Na és a hatása.. hát meg kell mondjam, igen, soha nem csalódtam még a Berber kozmetikumaiban, de ez azért mégis meghökkentett.. A második, helyesen alkalmazott kezelés után a bőröm... hmmm... pihepuha, és OLYAN RUGANYOS, MINT 20 ÉVESEN!! Elállt a szavam.. a tapintása olyan selymes, hihetetlen.. és valóban ruganyosabb! Sokkal! Húú.. ha 2 alkalom után ilyen tapasztalataim vannak.. kíváncsi vagyok, mi lesz egy tégely után.. A popsim alatt van két kis makacs zsírpárna, ami ellenáll diétának, edzésnek, cukornemevésnek. Kíváncsi vagyok, azokra lesz-e hatása. Mondjuk engem már azzal boldoggá tesz, ha ilyen ruganyos bőrt eredményez továbbra is a comb-popsi területén. Nagyon jó érzés.. olyan önbizalomnövelő! :))

2 kezelés után már arra bíztatlak benneteket, ezt ki kell próbálnotok.Persze azt szögezzük le, hogy a TV előtt ülve, mekis kaján élve bármilyen bombasztikus is ez a pakolás, nem fog segíteni. Igenis tenned kell a szépségért, a feszes idomokért, a Berber alakformáló pakolása csak egy plusz, hogy kihozd magadból a maximumot, hogy magabiztosabban vedd fel nyáron az aprócska bikinidet, vagy hogy megmutasd a férjednek, 15 év után is jó nő vagy. Tehát étkezz jól, mondj le a savasító ételekről, mozogj, táncolj, nevess, relaxálj sófürdőben, és lúgosíts bőrön át is a Berber kozmetikumaival.

I believe in Berber Beauty ♥

052.jpg

 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr308312796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bumbiis 2016.03.06. 11:18:32

Én szívesen olvasnék arról is, hogyan hagytad el a cukrot illetve hogy milyen ételeket eszel, esetleg egy-két recepttel :)

zsu044 2016.03.06. 13:01:14

@bumbiis: Szia! :) Már gondoltam rá, hogy kellene egy-két ilyen jellegű poszt is, végülis szerintem belefér a "beauty" témakörbe, de mindig elvetettem az ötletet.. De ha van rá igény, nagyon szívesen! :)
süti beállítások módosítása