Beauty Heaven

innováció az anti-aging bőrápolásban | Natics Intense Rich Fluide Professionnel

2018. január 23. - zsu044

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a debütálása előtt tesztelhettem a Natics legújabb arcápolóját, az új,  Fluid Professionnel termékcsalád intenzív anti-aging fluidját. A legújabb high-tech organikus arcápolók tökéletes összhangban vannak a Sérum Professionnel anti-aging szérumokkal, egyedülálló hatóanyag tartalmuknak köszönhetően az otthoni bőrápolás is professzionális szintre emelhető. Hölgyeim (és Uraim), íme a Natics legújabb gyöngyszeme, az Intense anti-aging fluid!

_mg_1748.jpg

Izgatottan álltam neki a tesztelésnek, hiszen a Natics arcápolói már bizonyítottak nálam, de a Sérum Professionnel és a Fluid Professionnel termékcsalád ha lehet, még magasabb szintre emeli az otthoni arcápolást. A 30-at betöltve kezdtem csak el tudatosan ápolni a bőrömet, (ezt így utólag nagyon sajnálom, ha lesz egy lányom, biztos, hogy kívülről fogja fújni a bőrápolás szabályait..) azóta hatóanyag-függővé váltam. Ám nem is olyan egyszerű egy hatóanyagokkal tömött, bőrproblémára fókuszált, de "tiszta" rutint összeállítani. Ezért örülök nagyon a Natics termékeknek, mert új dimenziót nyitottak az arcápolásban, organikus, prémium minőségű, valóban hatékony megoldásokat kínálnak minden bőrtípusra, bőrproblémákra kategorizálva, maximálisan tiszta, minőségi összetétellel. A Natics termékeivel gyerekjáték összeállítani egy profi bőrápolási rutint.

Az új Intense anti-aging fluid egy egyedi formula, maximalizált hatásfokkal. Az időtlen szépséget célozza meg többek között olyan fantasztikus hatóanyagokkal, mint ACTI-LIFT aminosav komplex, hialuron-mátrix, ceramide, növényi biopeptidek, és Q10 koenzim. Mint mindig, most is bőséges és informatív leírást találtok a márka webshopjában a termékoldalon minden összetevőről!

Az Intense is ugyanabban a letisztult, csinos kis airless tégelyben került piacra, nagyon szeretem ezeket a pumpás tégelyeket, praktikus és tökéletes az adagolójuk, elit érzés a használatuk.

_mg_1753.jpg

A márkára jellemzően az Intense anti-aging fluid is soft és rich verzióban is elérhető, így minden bőrtípusra alkalmazható. Az én bőröm a rich után kiált, így ezt használom, a maximális hatékonyság érdekében a Sérum Professionnel Lumiére remodelláló szérummal együtt. A két termékcsalád tökéletes összhangban van, érdemes a bőrünk igényeihez leginkább illő szérumot is választani a fluid mellé a még hatékonyabb bőrápolás érdekében. Ennyi jár a bőrünknek! ;)

_mg_1750.jpg

Az Intense rich anti-aging fluid nagyon lágy, finom textúrájú, pillanatok alatt beszívódik, mégis érezni, milyen tápláló formula. Olyan, mintha selyemmel vonná be a bőröm, nagyon finom és puha tapintású lesz tőle az arcom. Illata nagyon tiszta, légies és könnyed, tovább fokozza a használat örömét. Hogy minél több tapasztalatom legyen a termékekkel, az elmúlt időszakban a reggeli és az esti arcápolási rutinom alapja is ez a két termék volt. Este alapos arctisztítást követően finom mozdulatokkal először a szérumot, majd a fluidot viszem fel a bőrömre, tökéletes hatóanyagkombó az éjszakai regenerációhoz. Nagyon szeretem a Natics formuláinak rich verzióját, megadják azt az extra táplálást, amire szüksége van a bőrömnek, a bőr elnehezítése, túlzsírozása nélkül. Az Intense fluiddal is ez az érzésem, azonnal megnyugszik a bőröm, amint felviszem rá, tényleg olyan, mintha selyembe burkolnám az arcom, lágy, kellemes, nyugtató érzés. Reggelre a bőröm üde és friss, egészséges megjelenésű, az apróbb ráncok elsimulnak, a mélyebb ráncokon pedig szépen finomít. A nappali rutin esetében fizikai fényvédő és smink követte a fluidot, mivel tápláló, mégis könnyed, és hamar beszívódó formula, így nem okoz gondot a több réteg, tökéletes sminkalapnak bizonyult. Egész nap puha és hidratált marad a bőröm, estére sincs az a fáradt, dehidratált megjelenése, ami régebben jellemző volt a bőrömre. Ez a koncentrált, anti-agingre fókuszáló hatóanyagtartalomnak köszönhető, tényleg érdemes bővebben is olvasni az összetevőkről a termékoldalon, külön a Ceramide-ról még ITT is. Rövid idő alatt kifejti a hatását, a bőröm napról napra szebb, ruganyosabb és feszesebb, de mindenképp készülök majd egy összefoglaló poszttal a Natics termékek hosszútávú hatásairól is, és természetesen a Lumiére remodelláló szérum is górcső alá kerül majd. 

Én nem kötném korcsoporthoz a használatát, minden ember esetében egyedi, hogy mit igényel a bőre, ki kell tapasztalni, figyelni a bőrünk reakcióját egy-egy termékre, hatóanyagra. Lehet, hogy van, akinek a bőre csak 40 felett igényli ezt a fluidot, az én bőrömre már 27 évesen simán használtam volna. Ami biztos, a Natics termékpalettáján minden korosztály és minden bőrtípus számára valóban hatékony, prémium minőségű formulák nyújtanak megoldást, amit mindenki nyugodt szívvel használhat, hiszen a legtisztább, legjobb minőségű természetes alapanyagokból készülnek.

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1913595357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása