Beauty Heaven

Alverde Color & Care ajakrúzsok

2018. január 18. - zsu044

Régóta szerettem volna piros, vagy legalábbis valami feltűnőbb árnyalatú rúzst, de attól még, mert felkenek a kezemre, alkaromra, tökmindegy hova a teszterből, még abszolút nem derül ki, hogy is fog mutatni az ajkamon. 3 próbálkozás után feladtam a piros rúzs utáni kutakodást, mert mindhárom alkalommal pocsék árnyalatot sikerült választanom, és otthon felkenve óriási csalódást okozott. Így maradtam a jól bevált Nude vagy halvány rózsaszín árnyalatoknál, mígnem múlt héten felfedeztem a DM-ben, hogy az Alverde C&C teszterei között egy csomó érintetlen van, így vad rúzspróbálgatásba kezdtem, és két árnyalat haza is jött velem. Komolyan ujjongani tudtam volna, hogy van végre két "színesebb" rúzsom is... :) 

alverde_cc_collage.jpg

Ami rúzsválasztásnál nálam alap, az az összetétel. A szép INCI láttán hajlandó vagyok kompromisszumokra, fordítva azonban nem. Alverde rúzson kívül talán nincs is más márkájú rúzsom, így nagyjából tudtam, mire számíthatok. A Color & Care rúzsoknak különösen szép az összetétele, és hűen az elnevezéshez, ezek abszolút ápoló hatású, krémes rúzsok, egyáltalán nem szárítanak. Könnyen és szépen oszlatható, a finisük kicsit fényes, de kb. 5 perc után szépen elterül, és egybeolvad az ajkakkal, nagyon kellemes a végeredmény. Szépen, egyenletesen kopik, nem okoz kellemetlen megjelenést az sem, ha nem kenem újra pár óránként. Ami "negatívum", az talán az, hogy nem valami tartósak, illetve a két sötétebb árnyalat hajlamos a fogaimra kenődni, de lehet, hogy még nekem kell gyakorolnom.. :) De mint mondtam, inkább egy ilyen rúzs, mint egy hiperszuper tartós, de méreganyagokkal teletömött verzió. 3 árnyalatom van ebből a kollekcióból, még régebbről a jól bevált Dusty Nude, a két új szerzeményem pedig a Cherry, és a Pink Magnolia. 

_mg_1680.jpg

fentről: 59 Dusty Nude, 28 Pink Magnolia, 08 Cherry

Eleinte kicsit tartottam tőle, hogy a világos bőrömhöz hogy fog passzolni a pink és a cseresznye, de felkenve szerintem egyik szín sem hivalkodó, a Pink Magnolia talán egy kicsit erősebb, de a Cherry szerintem még hétköznapokra is simán elmegy. A Dusty Nude-al nem készítettem képeket, szerintem tipikusan az az árnyalat, ami mindenkinek jól áll. A másik két árnyalat pedig ilyen:

08 Cherry

_mg_1573.jpg

_mg_1552.jpg

28 Pink Magnolia

_mg_1588v.jpg

_mg_1589.jpg

_mg_1603.jpg

_mg_1631.jpg

Azóta rákaptam a színekre, és a matt rúzsceruzákból is beszereztem 2 árnyalatot, természetesen azokról is lesz majd teszt! :)

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3313586885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása