Beauty Heaven

karácsonyi nyereményjáték I. - Blanche Vitaminos arcszérum

2017. november 23. - zsu044

Mint a blogon és a Facebook oldalon látjátok, én már karácsonyi lázban égek, úgy éreztem, itt az ideje a karácsonyi nyereményjátékoknak is. Első körben egy szuper hazai márka, a Blanche Natúrkozmetikum Vitaminos arcszérumáért játszhattok, nemrég írtam a Blanche termékeiről, nagyon kellemes élményt hagyott bennem a márka, mind a termékek, mind Kata, a márka alapítója. A terméktesztekről szóló posztot ITT találod, a játék részleteihez pedig olvass tovább! :)

blanche_nyereme_ny.jpg

A játék a blog Facebook oldalán zajlik, EZ ALATT a kép alatt, de bemásolom ide is a részvételi feltételeket:

Nyomj egy LIKE-ot a Beauty Heaven és a Blanche - Natúrkozmetikum oldalára
Kedveld a bejegyzést
Kommentben hívd meg két barátnődet a játékba, akik szintén örülnének ennek a szérumnak (NE azt a személyt jelöld, aki Téged is meghívott, mert azzal be is zárult a kör)

A megosztásnak külön örülünk, de nem feltétel.

A jelentkezés határideje: 2017. november. 27. éjfél
A nyertest Facebook bejegyzésben értesítjük. A nyereményt postán maradó csomagként, vagy Foxpost automatába küldöm 10 munkanapon belül. A sorsoláson kizárólag olyan emberek vesznek részt, akik minden feltételt teljesítettek. A játékot nem a Facebook szervezi. A nyereményjátékunkra a Facebook nyereményjáték szabályzata vonatkozik.

❄︎ Sok sikert, és kellemes karácsonyra hangolódást! ❄︎

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3813359975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása