Beauty Heaven

Blanche Natúrkozmetikum | egy csajos, trendi, hazai márka

2017. november 14. - zsu044

Követem már egy ideje a Blanche Natúrkozmetikum Instagram oldalát, és a termékek ismerete nélkül is kialakult bennem egy kép a márkáról: igényes, letisztult, pasztell rózsaszínes, csajos. Annyira örülök, amikor ilyen márkával bővül a hazai natúr paletta, ők teszik egyre magasabbra a mércét, és emelik a magyar kozmetikumok színvonalát.

_mg_9041.jpg

A Blanche kozmetikumok idén nyáron kerültek forgalomba, ennek ellenére nyoma sincs a kezdők hiányosságainak: bőséges árukínálat fogad minket a jól megszerkesztett webshopban, környezetbarát csomagolásban, extragyorsan kapjuk kézhez a termékeket, és megintcsak muszáj megemlítenem a letisztult, csajos külsőt, és az igényes Instagram profilt, mert hiába a beltartalom a lényeg, nekem akkor is számítanak a külsőségek! :) A beltartalomról érdemes tudni, hogy a Blanche termékek organikus, természetes hatónyagokat tartalmaznak, parabén, SLS és kőolajszármazékoktól mentes termékek, nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagot, és a termékeket nem tesztelték állatokon! ♥ Egy-két termék hozzáadott illatanyagot tartalmaz, mely hipoallergén illat, ennek ellenére az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki, aki tisztában van bőre ilyen jellegű érzékenységével, illatanyag nélküli kincseket is bőven talál magának a termékek között. Gyakorlatilag egy komplett arc- és testápolási rutint össze tudunk válogatni a termékpalettáról, én most 4 kedvencemet mutatom Nektek.

Kókuszvajas testápoló krém:

Az összes közül ő a leg-leg-leg! Nagyon száraz a bőröm, ha a zuhanyzások után kihagyok 1-2 alkalom testápolózást, annak viszkető, hámló bőr az eredménye. A bőröm igényli a testesebb, tápláló krémeket, azt azonban nem szeretem, amikor egy testápoló nem szívódik fel, hanem zsíros réteget hagy a bőrömön. Ez a testápoló testes, mégis könnyed, közepesen kemény vaj állagú, ami bőségesen táplál, mégis pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, bársonyos puhaságot, és lágy kókuszillatot hagyva maga után. Makulátlan összetételű, kimondottan hatékony termék, nálam 10 pontos. A webshopban minden aktív összetevőről külön leírást találtok, és a teljes összetevőlista is minden terméknél szerepel, ezért külön pirospont! 

_mg_9129.jpg

_mg_9146.jpg

Kávés testradír szőlőmagolajjal:

Imádom a kávés testradírokat, sokfélét próbáltam már, de ez valahogy kicsit különlegesebb az eddig általam próbáltaknál. Az Arabica kávé őrleményen felül Himalája só biztosítja a peelinget, miközben napraforgó- és szőlőmagolaj, valamint E-vitamin gondoskodik bőrünk ápolásáról, Rózsaszín agyag pedig a méregtelenítésről. Hozzáadott illatanyagot tartalmaz, de mivel 2-3 perc után leöblítendő, még az arra érzékeny bőrűek esetében sem hiszem, hogy irritálna, én sajnos allergiás vagyok az illatanyagokra, de ez esetben nem okozott problémát. Száraz bőrömnek különösen jól esik ez a bőrradír, utána sokkal ápoltabb a bőrképem, és használata után nincs szükségem külön testápoló használatára sem.

_mg_9133.jpg

Micellás víz:

A micellás víz zsenialitását azt hiszem nem kell részleteznem, szerintem nagyon sokan közülünk erre esküdnek, ha arctisztításról van szó. Annak ellenére, hogy nap mint nap áldom a micellás víz feltalálóját, találkoztam már egy-két pocsék darabbal. A Blanche micellás vize felülmúlja az összes általam próbált micellás vizet, imádom! Hamamelisz- és rózsavíz alapú arctisztító kíméletes tenzidekkel és Panthenollal. Egyszerű, mindenféle sallangoktól mentes összetétel, kiváló hatékonyság, kellemes illat. Tökéletes!

_mg_9049.jpg

Teafás krémdeó:

Évek óta nyűglődök a natúr deókkal, nincsenek illúzióim, nyilván nem kiváltható az alumínium só hatása természetes összetevőkkel, de a szagsemlegesítés igenis megoldható natúr összetevőkkel is. Nálam általában vagy már a beltartalmon elbukik a dolog, vagy nem tetszik a kiszerelés, mert van 1-2 natúr deó a piacon, ami tényleg szuper, de egyszerűen utálom a tégelyből kenegetni. A Blance deója minden téren szimpatikus volt, makulátlan INCI pumpás tégellyel párosítva.. Hmm.. Tényleg nem vártam csodát, mert hiperhidrózissal élek 17 éves korom óta, aki nem izzad így napi szinten, annak elképzelése sincs, milyen így megélni a napokat, pláne ha még a szintetikus illatanyagokra is allergiás vagy, és illóolajokkal kell megoldanod, hogy friss és üde legyél egész nap. Nem kis feladat. Tehát mondhatom, hogy (sajnos) nálam jobb tesztalany nemigen kell, ha deókról van szó. A Blanche deójának állagán először kissé meglepődtem, megszoktam már, hogy a natúr deók általában növényi vajakba pakolt szódabikarbóna alappal rendelkeznek, ebbe jön még egy-két kiegészítő összetevő. Ezek sűrű, néhány esetben szinte már kemény állagúak, ellenben ez a krémdeó közepesen híg krém állagú. (végülis normál, különben hogy jönne ki a tubusból?) Ennek köszönhetően nyilván nagyon könnyen kenhető, pillanatok alatt megvan a dezodorálás. Tiszta, száraz bőrre kell felvinni, így a leghatékonyabb. Tipikusan teafa illatú, amit én kimondottan szeretek, nekem a tisztasággal kötötte össze az agyam valamiért ezt az illatvilágot. Nálam szagsemlegesítés terén nem tart ki egy teljes napot, napközben is fel kell frissítenem magam, de egy "normál ember" esetében kétlem, hogy erre szükség lenne. Viszont cserébe tudom, hogy káros anyagok nélküli, tiszta deót használok, és ez jó..

_mg_9154.jpg

_mg_9056.jpg

_mg_9057.jpg

Nekem beváltak a Blanche termékek, és szemezek még 1-2 darabbal a webáruházban, amit kipróbálnék, úgyhogy biztos találkozni fogtok még vele a blogon! ;)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4613263515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása