Beauty Heaven

Pure by Pixibox | 2017 szeptember

2017. szeptember 29. - zsu044

Nagyon sok márkát ismertem meg, vagy próbáltam ki először a Pixibox által. Most sincs ez másként, csupa újdonsággal volt tömve a szeptemberi Pure by Pixibox. A svéd Barnängen márka hazai debütálásával egy időben rögtön a Pure by Pixiboxban is bemutatkozott egy teljes kiszerelésű termékkel, az Institut Karité az egyik ikonikus termékével képviseli magát a boxban. Először jelent meg Pixiben a Colo Skincare, Csilla termékeit nagyon szeretem, így örültem, hogy a szeptemberi kiadásban egy Colo terméket is találok majd. A Himalaya Herbal egy új terméke is lapult a boxban, ami épp kapóra jött, és a Schüssler is újra feltűnt egy szuperjó testápolóval.

_mg_8146.jpg

A szeptemberi Pure by Pixibox tartalma:

  • Barnängen ápoló krémtusfürdő | 400 ml teljes kiszerelésű termék
  • Schüssler Nr. 1+8 hidratáló testápoló | 150 ml teljes kiszerelésű termék
  • Colo Skincare ajakbalzsam | 5 ml teljes kiszerelésű termék
  • Institut Karité 100% sheavaj | 10 ml teljes kiszerelésű termék
  • Himalaya Herbal Healthcare Koflet-H torokcukorka | 2x6 db teljes kiszerelésű termék

Az 5 db teljes kiszerelésű terméken kívül 2 db kupont is tartalmazott a box, az egyik 20% kedvezményt biztosít Institut Karité termékekre, a másikkal pedig a Colo webáruházában juthatunk extra-kedvezményes áron egy arcápolási minicsomaghoz. 

Barnängen márkabemutatójára sajnos nem tudtam elmenni - ezúton is köszönöm a meghívást - többek között ez is az egyik hátránya a pécsi életnek.. Kárpótolt azonban a Pixiben érkező krémtusfürdő, és a kedvenc DM üzletemben is elláttak már mintákkal a lányok. Tetszik a letisztult dizájn, és igazán kellemes illata van a tusfürdőnek, bár a bőröm nem tolerálja az SLS-t, mindenképp ki fogom próbálni a terméket, kíváncsi vagyok erre a formulára, amiben a természetes összetevőket a Barnängen Cold Cream-el kombinálják, mely azon a legendás szappanon alapul, aminek a márka a hírnevét köszönheti.

_mg_8149.jpg

Schüssler kozmetikummal nem először találkozhatunk Pixiben, ezúttal egy nagyon finom, friss, citrusos illatú hidratáló testápoló volt a dobozban, melyet használhatunk célzottan narancsbőr ellen, de alkalmazható a teljes testen a bőr rugalmasságának, hidratáltságának fokozásáért. 100%-ban natúr formula, kismamák is nyugodt szívvel használhatják. Amikor valami citrusos illatú, mindig fenntartásaim vannak, sokszor az üde, friss illat helyett valami ócska tisztítószer illata köszön vissza. Ennél a testápolónál szó sincs ilyesmiről, nagyon kellemes, grapefruitos illata van. Még csak a kezemen próbáltam ki, de nagyon kellemes, selymes érzést hagy maga után. Már most szeretem.

_mg_8157.jpg

Mint már említettem, a Colo Skincare termékei nem ismeretlenek számomra, olvashattatok már termékeikről a blogon. A dobozban érkező narancsos-vaníliás ajakbalzsam is azonnal kedvenc lett. A narancs is az a kategória illatok terén, amivel nagyon mellé lehet nyúlni, de ebben az ajakápolóban a vaníliával vegyítve igazán kellemes illatkombináció jött létre. Elsőre furcsa volt használni az enyhén lapított, ovális forma miatt, de ez pont az első használatig volt csak érdekes, onnantól rögtön kézre állt. Igazán krémes formula, melyet natúr összetevők biztosítanak. Szuper cucc.

_mg_8160.jpg

Az Institut Karité is új márkának számít kishazánkban, most egy ikonikus termékét, a 100% sheavajkivonatot ismerhetjük meg a Pixi által. Ez egy abszolút multifunkciós termék, használhatjuk kéz- és testápolónak, (na nem ezt a 10ml-es kiszerelést) kiszáradt térd, könyök ápolására, ajakápolónak, vagy a hajvégekre ápoló maszkként. Ez a dizájn is nagyon bejön nekem, szeretem az ilyen modern, letisztult csomagolásokat, plusz praktikus is ez a kis csavaros fém tégely, amolyan táskába való SOS darab. Természetesen nagyobb kiszerelésben is elérhető a webshopban, illetve a Ráday utcai márkaboltban.

_mg_8152.jpg

A Himalaya Herbal újdonságát sajnos rögtön le is tudtam tesztelni, ugyanis lassan 2 hete küzdök egy alapos megfázással. Az utóbbi napokban abban a stádiumban vagyok, amikor szinte minden köhögésre ingerel. Ezt az állapotot egész jól csillapítja a Koflet-H gyömbéres torokcukorka, így amióta megérkezett hozzám, folyamatosan a táskámban van, hogy a rámtörő köhögési rohamoknál be tudjam vetni. Működik, és finom!

_mg_8155.jpg

Igazán jó kis összeállítás volt ez a mostani (is), hasznos termékekkel az őszi-téli szezonra. 

 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4512911461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása