Beauty Heaven

cukorkamennyország | treaclemoon kézkrémek és sheás testvaj

2017. szeptember 03. - zsu044

A treaclemoon [ejtsd: triklmún] jelentése abszolút a termékekre utal, a treacle szó ugyanis melaszt, szirupot jelent, a moon pedig holdat, ami a márka gondtalan világát szimbolizálja. Szerintem a treaclemoon egyszerűen csak cukorkamennyország. 

_mg_7931.jpg

A cuki csomagolásról, és a fenséges illatról kicsit később. A kül- és beltartalmon kívül szeretem, ha van még valami plusz a termékben illetve a márkában, ami megfog. A treaclemoon esetében ez a felelősségvállalás. Hogy ne ismételjem hosszasan azt, amit a márka honlapján is elolvashattok, csak röviden, pontokban, mit is takar ez a treaclemoon esetében:

  • sikereikből származó bevételük egy részét mindig egy nemes ügy szolgálatára fordítják. A kezdetek óta rendszeresen adományoznak a Clemens Mária árvaház részére.
  • szem előtt tartják a környezetünk megóvását
  • ha egy összetevő káros a környezetre, vagy az egészségre, akkor azonnal megválnak attól
  • termékeik parabén- és szilikonmentesek
  • elutasítják az állatkísérleteket, és az állati eredetű összetevőket

Mindig örömmel tölt el, amikor azt látom, hogy a közép- és családi vállalkozásokon kívül egyre több nagyvállalat, sőt multi-cég is kezd sokkal tudatosabb hozzáállást mutatni mind az összetétel, mind az egyénre és a környezetre gyakorolt hatás figyelembevétele terén. 

És akkor jöjjenek a cukiságok..

_mg_7935.jpg

A kézkrémek, és a sheás testápoló tavasz óta érhető el a hazai DM áruházakban. A kézkrémek csomagolása azon túl, hogy igazán csajos, praktikus is, a kis méretű, lekerekített tubus simán elfér még egy kisebb táskában is. Két illatot teszteltem, a marshmallow heaven-t, és a raspberry kiss-t.

_mg_7933.jpg

Mindkét illat isteni, de engem a marshmallow heaven (pillecukor mennyország) varázsolt el jobban. Igazi édes, cukros illat, de mégsem tömény, egyszerűen ellenállhatatlan.. Pillanatok alatt beszívja a bőr, ami nekem nagyon fontos szempont egy kézkrém esetében, mert nem szeretek mindent összefogdosni krémes kézzel. Igaz, már rutinszerűen csak a kézfejemre nyomok nappal a krémekből, és azon oszlatom el, csak éjszakára szoktam kicsit vastagabban bekrémezni a kezeimet. Ápoló hatása kiváló, nekem pont elég, pedig hajlamos a kezem az extrém kiszáradásra is, de a szőlőmagolaj, kókuszolaj és sheavaj teszi a dolgát. 

_mg_7944.jpg

A raspberry kiss is rendkívüli illatú, egyszerűen nem ugrik be, mi az, amire emlékeztet gyerekkoromból.. pedig érzem a számban az ízét :)) Valamilyen rágónak volt ilyen illata, mosolyognom kell, amint megérzem az illatát, olyan nosztalgikus.. Mondtam én, ez a cukorkamennyország! :) Ezek a kézkrémek szerintem mindenkit elvarázsolnak, gyermeklelkű felnőtteket, tiniket, de szerintem még a kicsik elől is dugdosni kell, különben minden illatozni fog körülöttük! Tényleg szuper termékek, tetszik a kompakt csomagolás, a beltartalom, az illatuk pedig.. pompás! 

_mg_7949.jpg

A sheás testvaj kicsit szolidabb illatú, ez is édeskés, de inkább olyan kakaós illat, mintsem cukorkás. Sűrű, testes krém, extraápoló hatással. A lábszáram extrém módon ki szokott száradni, de ez a testvaj szerintem minden szárazsággal elbír. Annak ellenére, hogy tényleg elég sűrű a textúra, könnyen oszlatható, és nagyon hamar felszívódik. A KM-en 7 értékelésből eddig maximális 5 csillagos a termék, nem véletlenül. 

A termékeket a DM üzleteiben tudjátok beszerezni, érdemes végigszaglászni őket, nehéz lesz a választás! :)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8812797946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása