Beauty Heaven

Pixibag Palm | 2017 július

2017. július 24. - zsu044

A júniusi Pixit követte a Clinique x Pixibox, és rögtön azután a Pixibag Palm.. Nagyon belehúztatok csajok! :) A Pixibag Palm igazi nyári kiadás lett, pálmafás tatyóval, újdonságokkal, csupa olyan termékkel, ami jól jön a fülledt nyári napokon.

_mg_7243.jpg

A Pixibag tartalma:

Signal White Now fogfehérítő toll - teljes kiszerelés

Signal White Now whitening fogkrém - 16 ml

B.U. izzadásgátló dezodor - 150 ml teljes kiszerelés

B.U. tusfürdő - 250 ml teljes kiszerelés

Catrice Glam & Doll szempillaspirál - 9,5 ml teljes kiszerelés

Herbioticum Aloe Vera krém - 250 ml teljes kiszerelés

Vöslauer ásványvíz mangó-őszibarack - 0,2 l

_mg_7267-2.jpg

_mg_7268.jpg

A Pixibag Palm talán főszereplője a Signal újdonsága, a White Now Touch fogfehérítő toll, ami egy utazó méretű fogkrémmel együtt került a tatyóba. Segítségükkel instant fogfehérítést érhetünk el, a toll azonnali fehérítő hatása optikai, és ideiglenes. Egyszerű a használata: a lehetőleg száraz fogakra kell felvinni a folyadékot az ecset segítségével, ügyelve rá, hogy ne érintkezzen a fogínnyel, majd az 1 perces száradást követően már villogtathatjuk is a hófehér fogainkat!

_mg_7252.jpg

A B.U.-tól két termék is érkezett, egy izzadásgátló dezodor vízi liliom kivonattal, és egy tusfürdő "bogyós gyümölcs" illattal. (sehol nem találtam a flakonon a magyar megfelelőt, a "bingo berries"-ből kiindulva írtam bogyós gyümölcsöt) Nagyon fincsi gyümölcsillata van, egyszerre édes és gyümölcsös, igazi nyári illat, és nyári külső.

_mg_7256.jpg

_mg_7259.jpg

A Catrice-től a sikeres Glam & Doll kollekció új tagja, a False Lashes szempillaspirál került a Pixibagbe. Előnye az ívelt elastomer kefe, mely minden szempillát mélyfekete textúrával fed be a "babás" pillákért. A honlapjukon nekem külön elnyerte a tetszésemet a VALÓDI before-after fénykép, az agyonretusált műszempillás ígéret helyett. 

_mg_7264.jpg

Herbioticum termékkel már többször találkozhattunk Pixiben, most egy aloe verás krém érkezett a Pixibag tulajdonosokhoz, aminek nyáron különösen nagy hasznát vehetjük, hiszen a hozzáadott növényi kivonatoknak köszönhetően ápolja a sérült hámszövetet, és elősegíti annak gyorsabb gyógyulását. Remélem mindannyian betartjátok a napozás aranyszabályait, de ha mégis megpirultok egy kicsit, segíthet ez a készítmény!

_mg_7279.jpg

Végül egy kis frissítő:  Vöslauer ásványviz mangó-őszibarack ízesítéssel, BPA mentes PET palackban, ami nálam alapvető. Ha valami oknál fogva nem viszek magammal otthonról tisztított vizet, akkor csakis Vöslauer ásványvizet szeretek fogyasztani. Még nem kóstoltam meg ezt az ízesített verziót, de imádom a mangót is, és az őszibarackot is, úgyhogy azt hiszem ez nagyon nekem való lesz! :) Most 2 db Vöslauer ásványvíz vásárlásával értékes ajándékokat nyerhettek, részletekért katt a www.voslauer.hu oldalra!

Ez volt a Pixibag nyári kiadása. Ti megrendeltétek? Mi volt a kedvencetek?

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

instagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4012685003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása