Beauty Heaven

Mark Coffee Watermelon kávés testradír | nyári kiadás

2017. július 14. - zsu044

Olvashattatok már a blogon a Mark face & body scrub termékeiről, akkor az Original kávés bőrradírjukat teszteltem, és imádtam. Azóta fantasztikus újdonságokkal bővült a termékpalettájuk, van már kimondottan arcra való verzió, zöld teás arcmaszk, új illatú bőrradírok, és ajakápoló szett. (ez nagyon izgatja a fantáziámat, szerintem pont az én mindig száraz ajkaimnak való szett) Most a Mark görögdinnyés bőrradírt teszteltem, és mit mondhatnék, le vagyok nyűgözve! ♥ Igazi nyári alapdarab, ami elengedhetetlen a szép, egyenletesen barnuló, selymes bőrhöz, az illata pedig tökéletesen illik a fülledt nyári napokba.

_mg_7201.jpg

Amit ígér:

"Itt a nyár! Napsütés, jéghideg fagyi, lédús görögdinnye ... ó, igen a görögdinnye! Egyszerűen nem tudok betelni vele, és valami azt súgja, hogy te sem tudsz ellenállni neki. Ezért megalkottam számodra a görögdinnyés bőrradírt, amely egy forró nyári napon jobban frissít mint egy pohár hűsítő. A MARK Scrub Görögdinnye aktívan ápolja, regenerálja és hidratálja bőröd. Finom gyümölcsös illatával egyből elhozza neked a nyarat. Az ízlelőbimbóim már megint görögdinnye után ácsingóznak!"

Összetétel:

magas koffein tartalmú Robusta kávé, hidegen sajtolt mandula olaj, szűz kókuszolaj, barna cukor, tengeri só, 100%-ban természetes E vitamin, természetes illatanyag

A Marktól már megszokott gyönyörű INCI, 100%-ban természetes, tartósítószer, mesterséges illatanyag, színezék, vagy más hozzáadott vegyi anyag nélkül.

Tapasztalatom:

A natúr kávés bőrradír illatáért odavagyok, de megmondom őszintén, nem tudtam elképzelni, hogyan fog passzolni a kávé és a görögdinnye. Pedig passzolnak. Nagyon! Érdekes, mert nem keveredik a két illat, abszolút külön lehet érezni a kávéillatot, és mellette egy szolíd, teljesen természetes dinnyeillatot. Érdekes és különleges párosítás, szeretem az ilyen újfajta, izgalmas illatélményeket! :) Hatásra ugyanazt hozza, mint amit az Originaltól már megszoktam: extratiszta, extrapuha, ápolt bőrt, imádom! Ugyanúgy alkalmazom, mint amit az Original tesztjében már leírtam: egy kis csészébe kiveszem a szükséges mennyiséget, (tároló pohár is kapható, abból kényelmesebb az adagolása) a zuhany alatt benedvesített bőrömet körkörös mozdulatokkal átmasszírozom, pár percet várok az öblítéssel, hogy a hatóanyagok dolgozhassanak, majd törölközőbe burkolva száradok, és élvezem a végeredményt. Használata után semmi szükség külön testápolásra, nagyon jól ápolja még a száraz bőrömet is. Heti 2x alkalmazom, azóta sokkal szebben és egyenletesebben barnulok, puhább és ruganyosabb a bőröm, és a benövő szőrszálak mennyisége is csökkenni látszik. Tényleg alapdarab, és ez a görögdinnyés kiadás pedig tökéletes nyári illat, nagyon fincsi! :) Nézzetek szét a webáruházban, a bőrradírokat jó szívvel ajánlom, az ajakápoló szett is nagyon jó lehet, főleg, ha hozzám hasonlóan folyton száraz ajkakkal rendelkeztek.. Szettben is meg tudjátok vásárolni a termékeket, és kiegészítőket is találtok a shopban.

Köszi Mark, ismét egy élmény volt! ♥

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

instagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9112662933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása