Beauty Heaven

Berber Beauty arcmaszkok | minden bőrtípusra, minden korosztálynak, minden nemnek

2017. június 01. - zsu044

Régen írtam már Berber Beauty termékről, mert rég volt nálam újdonság tőlük. Egy-két alapdarab természetesen mindig van itthon a BB kínálatából, és a sófürdőket sem hagyom ki, ez az én otthoni kényeztető programom.. A Berber Beauty testápolási programja kívül-belül kényeztet, nemcsak külsőnket látja el mindenféle jóval, hanem belső egyensúlyt is teremt. Kényeztető pakolásaival, illataival a trópusokra repít, ha csak egy órácskára is, ennyi mindenkinek jár! Nemrég megújult a Berber termékek csomagolása, hogy az értékes belsőhöz gyönyörű külső társuljon, kecses kis üvegcsékbe kerültek a mennyei mannák, 50 ml-es kiszerelésbe, így egyszerre akár többféle terméket is bepakolhatsz a kosaradba! ;)

_mg_6954.jpg

3 arcmaszkot teszteltem:

Mystic regeneráló anti-aging arcmaszk

Amit ígér:

"Erős védelmet kapsz a szélsőséges időjárásnak kitett bőrödnek, szél, hideg jöhet nyugodtan, de nyáron a napkárosodást szenvedett bőrödön is biztosan könnyít ez a pakolás. Érzékeny bőrűeknek, vagy pattanásos, gyulladt bőrállapotokra is egyaránt kifejezetten ajánljuk hűsítő, nyugtató, bőrkisimító hatása miatt. Könnyű, lágy textúra, minimális illatanyaggal, gazdag hatóanyagtartalom, igazi mestermunka."

Összetétel:

víz, kaolin, cink oxid, fehér agyag (Bentonite), C-vitamin, méz, argán olaj, fehér szantálfa, sáfrány, mandula, citrom, birs, potassium sorbate, sodium benzoate (gyengéd tartósítók)

Tapasztalatom:

Hűű, ez valóban mestermunka.. Hihetetlen, ahogy összehozták ebben a maszkban a mélytisztítást és a táplálást. A kaolin felel a pórusok kitisztításáért, a fehéragyag felszívó tulajdonsága szintén a tisztátalan bőrállapotokra jótékony, a C-vitamintól lesz üde és kicsattanó, ugyanakkor egyenletes és foltmentes a bőr. A méz és az argánolaj gondoskodik a táplálásról, a fehér szantálfa fertőtlenít és regenerálja a bőrt, érzéki, keleties aromája kiegyensúlyozó hatású. 

A Berber maszkjainál tapasztaltam meg először a kaolin tisztító hatását, gyönyörűen kitisztítja a pórusokat. Alapvetően száraz-vízhiányos bőröm van, de a T-vonalban előfordulnak mitesszerek. Erre a kombinált bőrre tökéletes megoldást nyújt a Mystic anti-aging maszk. Egyszerűen csodás, ahogy az orrkörnyékemet megtisztítja, miközben a bőröm táplált, pihe-puha és élettel teli lesz. Az apróbb ráncok kisimulnak, és csak úgy ragyog a bőröm a maszk használata után! Olyan látványos a hatás, hogy simán jó "esemény előtti maszk"-nak. Alkalmazása után virágvízzel fújom át az arcom, majd jöhet a szemkörnyékápoló, hidratáló, stb.. Bámulatos a végeredmény! Háát, azért a Berber maszkok tudnak valamit! :) 

Milyen bőrtípusra ajánlom?

Minden bőrtípusra. De tényleg. Ez a maszk abszolút 2in1 termék, tisztít és ápol. Erre minden bőrtípusnak szüksége van.

_mg_6956.jpg

Szezámos-mézes sárga agyagpakolás

Amit ígér:

"Kihozza a bőr textúrájából a legtöbbet, amit egy bőrtápláló, bőrfeszesítő agyagpakolás csak egyáltalán tenni képes a bőröddel. Véleményünk szerint a legtöbbet adja, amit ma egy luxuskozmetikum képes a bőrtáplálás, bőrfeszesítés terén nyújtani."

Összetétel:

víz, kaolin, mandulaolaj, szezámmag, szezámolaj, méz, potassium sorbate, sodium benzoate (gyengéd tartósítók)

Tapasztalatom:

Olyan szép volt a "tálalása" ennek a maszknak, hogy először nem volt szívem belerondítani! :) De aztán győzött a kíváncsiság! Második ingerként jött az illata: mesésen édeskés, amolyan "berber-illat". Ez is egy fehér, könnyen kenhető maszk, már a felvitelekor érezhető, hogy lágyan és táplálóan simul a bőrre. Valóban luxus-érzetet ad, használat alatt, és után is. Gyönyörűen kisimította a bőröm, a szemem körüli ráncok is sokat finomodtak az alkalmazása után, képes függőséget okozni ez a maszk, mert minél többször akarom ezt a hatást! :) A kaolin itt is gyönyörűen tisztít, míg a szezámolaj és a méz mélyen táplál. A szezámolaj kiváló antioxidáns, javítja a bőr szerkezetét, késlelteti az öregedési folyamatokat, az Ayurvéda-gyógymódok alapvető olaja.

Milyen bőrtípusra ajánlom?

Megint csak azt mondom, minden bőrtípusra. Elsősorban a táplálásra, feszesítésre szoruló bőrökre, öregedő bőrre, azonban a kaolin tisztító hatása, valamint a szezámolaj faggyútermelés szabályozó hatása miatt tisztátalan bőrökre is jótékony hatású lehet.

_mg_6960-2.jpg

_mg_6962.jpg

Marine Treasure natúr algás zöld agyagpakolás

Amit ígér:

"A Berber Beauty szépségápolás egyik specialitása a tenger kincseit, algákat hasznosítani termékeiben. Ez a finoman lágy, spirulina algát tartalmazó, remineralizáló ásványi anyagokban rendkívül gazdag, zöld színű agyagpakolás igazán megtestesíti a thalasso kozmetikumok minden erényét. Látványosan ápolja, feszesíti a bőrt, tökéletesen regenerál."

Összetétel:

víz, spirulina alga, zöldagyag, aloe lé, mandula, szőlőmagolaj, borágó olaj, ligetszépe olaj, borsmenta, damaszkuszi rózsa, sárgarépa olaj, potassium sorbate, sodium benzoate (gyengéd tartósítók)

Tapasztalatom:

Nos, a legelső tapasztalatom az, hogy a férjem előszeretettel használja! :D Valószínű az illata miatt részesíti ezt a maszkot előnyben, míg az előző két maszk mennyeien édes, kissé keleties illatú, ez a maszk sokkal enyhébb, szolidabb, natúrabb illatú. Direkt leteszteltem csak illatra mindhármat a kézfejemen, az első kettő lemosása után is otthagyja a bőrön az édeskés, finom illatot, ennek a maszknak a lemosása után semmilyen illat nem marad a bőrön. Persze az első két maszkot is használhatják férfiak is, de valószínű inkább ezt fogják kedvelni.

Megmondom őszintén, férjemmel ellentétben én csak egyszer használtam ezt a maszkot, egy kis függőség alakult ki az első két maszk iránt! :)) Imádom azokat a lopott órákat a kádban, a sófürdőben ázva, arcomon az illatozó kaolinos maszkokkal, egy jó könyv társaságában.. hmm.. úgy érzem magam egy ilyen Berber-spa után, mintha kicseréltek volna! 

Visszatérve a maszkra: a férjem imádja. Nagyon jó bőre van amúgy, gyönyörűen reagál a hatóanyagokra, nagyon látványos nála a maszk hatása. Sokkal látványosabb, mint nálam, ezen duzzogok is néha egy kicsit! :D Az én bőröm is szerette, de egyértelműen férj kedvence lett. Gyönyörű az összetétele, a spirulina aminosavakban, proteinekben, vitaminokban gazdag hatóanyag, késlelteti a bőr idő előtti öregedését, hozzájárul a bőr méregtelenítéséhez. Emellett értékes növényi olajok táplálják a bőrt a maszk alkalmazása alatt.

Milyen bőrtípusra ajánlom?

Szintén minden bőrtípusra jó választás, de főleg zsírosabb, pattanásos bőrállapotok esetén. Férfiaknak különösen ajánlom! ;) _mg_6959.jpg

_mg_6964.jpg

A Berber arcpakolásokat ITT találod! Minden bőrtípusra találsz a kínálatban, most már 50 ml-es kiszerelésben, kedvező áron. A maszkok minőségének megőrzése érdekében mindig spatulával vedd ki a szükséges adagot a tégelyből!

Ti próbáltátok már valamelyik BB maszkot?

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8212554315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása