Beauty Heaven

TESZT | Sheila natúr szappanok

2017. január 30. - zsu044

A Sheila natúr kozmetikumokról már olvashattatok a blogon, nem is akármilyen témakörben: kiskutyámmal a Sheila Vegán natúr kutyaszappant teszteltük. Fergie azóta is csak ezzel fürdik, és pihe-puha, fényes bundával büszkélkedhet! ♥ Fergie esetében nem volt viszonyítási alapom, hisz ez előtt a natúr samponommal fürdött, jó minőségű, és méregmentes kutyasampon híján, a Sheila kutyaszappan abszolút hiánypótló termék. A "kétlábúaknak" való szappanok esetében azonban nem kevés viszonyítási alapom van, hiszen közel 5 éve csakis natúr szappanokat használok, és rengeteg gyártó termékét végigpróbáltam már. Előre lelövöm a poént: a Sheila szappan nálam kitűnőre vizsgázott, abszolút a felső kategóriába sorolnám!

024_3.jpg

5 szappant kaptam tesztelésre, (a hatodik Fergié) gyönyörű fadobozban érkezett. Három, vagy annál több teljes árú szappan vásárlása esetén mindenkinek ilyen szép kis doboz jár ajándékba.

004_5.jpg

Tesztalanyaim:

- zöldagyagos aloe vera szappan

- sheavaj levendula szappan

- fahéjas szappan

- dinnyeszappan

- kávészappan

A linkekre kattintva elolvashatjátok a termékek összetevőit, illetve, hogy kinek ajánlják.


022_2.jpg

Az összetevőkről:

- az első és legfontosabb, amit kiemelnék, az az, hogy a Sheila natúr kozmetikum termékei pálmaolaj mentesek! Környezetvédőként tisztában vagyok az óriási mennyiségű pálmaolaj kitermelés környezeti hatásaival, de bárki könnyűszerrel tájékozódhat erről a neten, vagy például a Greenpeace kampányfilmjei között. Manapság sajnos szinte minden termékben ott van ez az olcsó összetevő, az ételeinktől kezdve a kozmetikumainkban. Én szeretném minimálisra csökkenteni a pálmaolaj felhasználásomat, ez is egy érv, ami miatt elköteleztem magam a Sheila termékei mellett.palmoilfreeproducts.jpg- a második, ami szintén nagyon fontos (számomra) egy NATÚR kozmetikum esetében, hogy sajnos rengeteg olyan szappannal találkoztam már, ami szintetikus illatanyagot tartalmaz, és nem természetes eredetű színanyagokkal teszik még csábítóbbá termékeiket. A Sheila minden terméke szintetikus színező- és illatanyagoktól MENTES! A fahéjas szappan pl. valódi fahéjőrleménnyel színezett, a dinnyeszappan rózsaszín agyaggal, a kávészappan erős kávéfőzetet és őrölt kávét tartalmaz, a zöldagyagos aloe szappan pedig, mint neve is mutatja, zöldagyagtól kapta márványos mintázatát.

- mindegyik szappan a legjobb minőségű olajokból készül, extra szűz olívaolajjal. Ennek köszönhetően az összes szappan krémes, dús habbal ápol zuhanyzás közben, élmény a használatuk. 

025.jpg

Tapasztalatom:

A szappanok nagyon kellemes, szolid, valóban natúr illatúak. A legfinomabb talán a levendula és a fahéj, de ezek amúgy is a gyengéim... Nagyon lágy, krémes habja van az összesnek, egyáltalán nem szárítanak, nagyon kellemes a használatuk. Valóban érezni használat közben a jó minőségű olajokat, még a férjem - aki amúgy nem járatos az ilyen dolgokban - is megjegyezte, hogy "Újfajta szappanunk van? Ez valahogy olyan krémes!" Nem túl kemény, jól habzó szappanok, mégis sokáig kitartanak, nem kopnak hamar. A kellemes használat mellett engem megnyugvással tölt el az is, hogy tudom, csakis természetes anyagokból készült, minőségi termékekkel van dolgom.

A rengeteg érv mellett, amiket már felsoroltam, még hozzátenném, hogy magyar termék, rendkívül kedvező árfekvéssel, amit még plusz akciókkal szoktak megspékelni, ennél már tényleg nem kell több érv a kipróbálásra. Érdemes figyelni a Facebook oldalukat, a szappanokat pedig a webáruházban éritek el.

026_2.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7412169724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása