Beauty Heaven

Happy Skin Brown Sugar testradír

2016. november 16. - zsu044

Általában csak pár szóban szoktam ismertetni az adott márkát, akinek a termékéről írok. Ettől csak akkor szokásom eltérni, ha valamiben igazán különleges brandről van szó, ha valamivel nagyon megfog. A Happy Skin esetében úgy érzem nem hagyhatom ki a cég rövid, de annál sikeresebb történetét. 2013-ban kezdte meg működését Pécsett, Göcsei Kamilla, és édesanyja Dr. Forrai Márta orvos- természetgyógyász a márka alapítói. Maximálisan elkötelezettek a natúrkozmetikumok gyártása iránt. Termékeik gondosan válogatott natúr, és zömében BIO alapanyagokból készülnek. 2015-ben 5 arcápolási termékük nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat, idén pedig 2 kategóriában (Baba- és gyermek bőrápolás, Natúr szappanok) 17 termékük lett Magyar Termék Nagydíjas. A márka kínálatában tetőtől-talpig, a komplett testápolási rutinra találunk prémium minőségű natúrkozmetikumokat. 

054.jpg

Elsőként az egyik kedvencem, a Brown Sugar bio argánolajos testradír tesztjét hozom Nektek.

Amit ígér:

"Natúr testradírunkban található barnacukor erőteljesen radírozza bőröd felszínét, eltávolítva az elhalt hámsejteket, így a regeneráló olajak szabad utat kapnak. A hidegen sajtolt szőlőmagolaj javítja a bőr rugalmasságát és regenerálhatja a kollagén szöveteket. Az BIO argán olaj extrém magas E-vitamin tartalma és kiváló bőrápoló tulajdonsága tovább emeli a termék hatását. A kávé és a vanília illata pedig....de inkább próbáld ki! :)" 

Összetétel:

cukor, olíva olaj, szőlőmag olaj, argán olaj, alkohol, kávé kivonat, E-vitamin, zöld mandarin olaj, Caprylic/Capric Triglyceride (kókuszolaj származék), vanília kivonat, Limonene (az illóolaj természetes komponense)

Az összetevők a BDIH (Német független, szakmai, minősítő intézet) által teljesen biztonságos, bőrbarát összetevőknek ítélt.

Tapasztalatom:

Először is, a csomagolás: mint már oly sokszor említettem a blogon, számomra mindig a beltartalom az elsődleges szempont egy kozmetikum kiválasztásánál, de nekem a külső is számít. Hiába a jó beltartalom, engem el tud riasztani a vásárlástól egy igénytelen, olcsó, vagy giccses csomagolás. A Happy Skin barnacukros bőrradír  egy masszív, tök trendi csatos üveget kapott csomagolásnak, letisztult, kör alakú matricákkal feliratozva. Ha elfogyott a testradír, a matricákat leszedve szuper tárolóedényt nyerünk, akár a konyhában hasznosítva, akár írószert, vagy egyéb apróságokat tárolunk benne. Éljen az újrahasznosítás! 

Illat: a termékleírás alapján kicsit erőteljesebb illatra számítottam, vártam azt a tipikus vanília kivonat illatot, egy kis kávéillattal megspékelve. (mindkettőért odavagyok) Ehelyett egy szolid, lágy kávéillat fogadott, a vaníliát én nem igazán vélem felfedezni rajta. Ez nem azt jelenti, hogy nem fincsi illatú, igazán kellemes élmény a használata. Engem megnyugtatnak, feltöltenek ezek a tiszta és natúr illatok, mióta nem használok szintetikus illatanyagot, azóta egyre kevésbé tolerálom, ha a környezetemben "mű" illatot érzek.

Állag: pont kellemesen olajos, nem tocsog, de nem is száraz. Használat előtt fa spatulával fel szoktam keverni, én adagolni is ezzel szoktam, nem szeretek kézzel nyúlkálni a natúr kozmetikumaimban. Erőteljesen szemcsés, de kicsit sem karcol, vagy okoz kellemetlenséget, radírozás alatt amúgy is hamar olvadni kezdenek a cukorszemcsék, így ha nem lenne ilyen szemcsés, nem is tudna hatékonyan radírozni.

Hatása: általában a holt tengeri sófürdőm után szoktam alkalmazni, de természetesen egy gyors zuhany alatti ledörzsölés ugyanolyan hatékony. Heti 1x alkalmazom, a fürdő után a teljes testemet lassú, masszírozó mozdulatokkal dörzsölöm át. Nem sietek a dörzsöléssel és a leöblítéssel, hagyok egy kis időt az olajoknak. Egy gyors öblítés után a törölközőt csak magamra csavarom, és így száradok meg, nem törlöm le magamról a bőrömön maradt olajat. Egy ilyen fürdő-bőrradír kombó után még másnap is érezhetően ápoltabb és ruganyosabb a bőröm, de ami számomra a legnagyobb öröm, hogy a lábamon előforduló benőtt szőrszálak ellen is hatékonynak bizonyul. Engem meggyőzött.

063.jpg

050_3.jpg

A Happy Skin termékei megtalálhatóak a webáruházukban, a Müller Drogériák natúrpolcain, valamint a budai Hegyvidék Bevásárlóközpontban található márkaüzletben.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr211966171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása