Beauty Heaven

L'oreal Professionel Steampod hajkiegyenesítő készülék

2015. január 01. - zsu044

Szilveszterre lágy hullámokat szerettem volna a hajamba, de +5 fok alatt nincs az a hajkorona, ami miatt kimozdulnék sapka nélkül, pláne nem -15 fokban, így maradt az egyenesre szárított/vasalt haj.

Mivel nagyon vékonyszálú hajam van, nem szoktam erőltetni a hajvasalást. Szeretem az ápolt, tömött hajvégeket, és annyi "szétvasalt" csúnya hajat látok nap mint nap, számomra kiábrándító látvány. Persze annak ellenére, hogy egyenes a hajam, az enyém is sokkal szebb és tartósabb kivasalt állapotban, de akkor sem vasalgatom, csak kb. félévente egyszer, valami alkalomra.

Mivel nem vasalom a hajam, nem is foglalkoztatott (eddig) ez a témakör, így nem is hallottam még a Steampod gőzölős hajvasalóról. De tegnap Steampoddal lett kivasalva a hajam, és lenyűgözött az eredmény. A készülékhez ajánlott egyenesítő samponnal lett megmosva a hajam, majd egy gyors szárítás, és a vasalás. Minden tincsen egyszer lett áthúzva a készülék. Utolsó lépésben egy párataszító spray került rá. Az eredmény: hihetetlenül extra egyenes, fényes, pihe-puha haj. Tetszett az eredmény, de számomra a java csak ezután jött. Mivel tényleg nagyon vékonyszálú a hajam, már szinte babahaj, abszolút minden azonnal nyomot hagy rajta. Ha frissen mosott hajra sapkát húzok, benne marad a kötött minta nyoma. Bármilyen hajgumi egy 5 perces zuhany alatt be tudja törni. A szépen beszárított hajam másnap reggelre vagy úgy néz ki, mint egy madárfészek, vagy pedig egyes tincsek "kettébe vannak hajtva". A lényeg, hogy csak a mosás napján tudok kibontott hajjal mutatkozni nyilvánosan, másnap már copfban tudok csak kimozdulni otthonról.

És itt jön a csavar: a Steampoddal kivasalt hajam így néz ki egy Szilveszter éjszaka, majd egy komplett ágyban töltött másnap után, 2 hosszabb zuhany, 2 hosszabb kutyasétáltatás bundás-kötött-hajlenyalós sapkában, majd vacsora főzés felgumizott hajjal, és a hajam még mindig vállalható, sőt..

image.jpgEz számomra hihetetlen!!! Egy ilyen maraton után még a férjem előtt is csak szorosan felgumizott hajjal merek mutatkozni, most pedig sima, egyenes, fényes a hajam, sehol egy gubanc, elfekvés, betörés. Már bánom, hogy nem készítettem a frissen elkészített hajamról is képet, de álmomban sem gondoltam, hogy ilyen hatása lesz.

Ma persze rögtön utánaolvastam ennek a csodakészüléknek. A leírása szerintem egy cseppet el van túlozva, már megtanultam, hogy ne dőljek be minden jól megfogalmazott marketingszövegnek. De az eredmény nálam önmagáért beszél, erősen gondolkodóba ejtett, hogy nyissak-e egy "Steampodra gyűjtök" malacperselyt. Két változata van, a professzionális használatra tervezett, és az otthoni használatra szánt verzió. Elméletileg csak a víztartály méretében különbözik a két készülék, az árukban pedig 5000 Ft az eltérés. (45-50.000 Ft)

web_steampod-512x320.jpg_kgrhqn_rufh4gm0f_sbsfm5neiug_60_57.jpg

Persze azt nem tudom, hogy hosszú távon hogy viseli a haj a használatát, végülis a Brasil Cacau tartós hajegyenesítést is úgy harangozták be, hogy ápolja a hajat, sőt, újjáépíti annak szerkezetét, mégis több olyan lánnyal találkoztam, aki ma már nem kezdene bele ebbe a kezelésbe. Ha van köztetek olyan, aki régebb óta használja a Steampodot, köszönettel venném, ha megosztaná velünk a tapasztalatait! :)

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr147029559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása